Cătălin Predoiu nu se lasă. Prim-vicepreşedintele PDL vrea cu tot dinadinsul să devină prezidenţiabilul ACL

| 07 aug, 2014

Cătălin Predoiu candidat. Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, joi, că va lupta 'până în ultimul moment' pentru a obţine mandatul de prezidenţiabil al Alianţei Creştin Liberale (ACL), fiind obligat să acţioneze în acest sens de încrederea şi votul colegilor săi din PDL.

Cătălin Predoiu candidat. Nu trag cu ochiul peste umărul celor care fac sondajele, că nu asta este ideea şi oricum, în opinia mea, e mai puţin relevant ce spun sondajele. Eu am încercat şi continui să duc la bun sfârşit un mandat primit din partea celor 140 de mii de colegi din PDL care m-au votat şi, aşa cum am promis, voi lupta până în ultimul moment pentru acest mandat. Sper să nu se supere nimeni din această cauză, dar mi se pare absolut fair-play şi chiar obligatoriu faţă de încrederea şi votul colegilor din PDL. Voi continua să-mi prezint proiectele de prezidenţiabil până în momentul în care se va desemna candidatul Alianţei Creştin Liberale', a spus, joi, într-un interviu la RFI, Cătălin Predoiu.

El precizează însă că, indiferent cine va fi candidatul ACL, după desemnarea acestuia, PDL şi PNL vor lucra în echipă.

'După aceea va fi vorba de o echipă, fără îndoială. Ceea ce este important este că această echipă, PDL-PNL sau PNL-PDL, va aduce la Cotroceni un prezidenţiabil. Că acela va fi domnul Iohannis sau că voi fi eu are, dacă vreţi, importanţă sub aspectul stilului de preşedinţie care va urma, dar proiectele, programele ţin de o acţiune politică în echipă. Astăzi nu mai poţi să câştigi, dacă nu joci în echipă', a subliniat prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu.

CITEŞTE SI CĂTĂLIN PREDOIU CANDIDAT. Predoiu speră să dea lovitura în prelungiri

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ