Raluca Turcan: Alianţa Creştin Liberală începe să strângă semnături pentru candidatul la prezidenţiale

| 08 aug, 2014

Preşedintele Alianţei Creştin Liberale (ACL) Sibiu, deputatul Raluca Turcan, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că ACL este o construcţie pentru români şi în apărarea statului de drept în România, iar în perioada imediat următoare va lansa o campanie de strângere de semnături pentru candidatul la Preşedinţia României.

"Îmi doresc ca Sibiul să dea semnalul schimbării în bine pentru români. ACL este o construcţie pentru oameni, o echipă unită, puternică, responsabilă creată pentru a reda României încrederea. ACL propune politici clare pentru o economie sustenabilă, pentru a atrage investitori şi a crea locuri de muncă, pentru a investi în învăţământ, în sănătate. Avantajul ACL este că în teren dreapta va dispune de o structură naţională comparabilă cu cea a PSD. De aceea, practic, lupta se va duce între noi şi PSD. Ceilalţi care îşi spun de dreapta, nu vor face altceva decât să joace după partitura PSD', a spus Raluca Turcan.

Aceasta a afirmat că zilnic la sediul ACL Sibiu vin 50 de oameni care semnează adeziuni şi doresc intrarea în partid. 'Vin oameni care ne spun că sunt alături de noi în efortul de a scăpa ţara de Ponta şi PSD. Oameni de bună credinţă ale căror aşteptări au fost înşelate de Ponta şi PSD. Oameni care s-au prins că minciuna şi disimularea sunt de fapt singura politică a lui Victor Ponta. Trebuie să ne unim forţele şi să scăpăm România de sub conducerea corupţilor, incompetenţilor şi demagogilor! Guvernarea PSD înseamnă pentru România incoerenţă, deznădejde, incompetenţă şi minciună', a adăugat Raluca Turcan.

Preşedintele ACL Sibiu a criticat Guvernul Ponta, acuzându-l de corupţie.


'Au câştigat alegerile din 2012 înşelând cetăţenii. Au blocat investiţiile şi au transformat România într-un stat asistenţial. Au adus corupţia în birourile de la Palatul Victoria. Au promovat în funcţia de ministru marionete ale greilor PSD. Guvernul PSD a reuşit performanţa de a nu încheia niciun contract pentru construcţia de autostrăzi. Au împovărat viaţa românilor cu taxe şi impozite aberante, precum taxa pe stâlp. Au atacat instituţiile statului şi principiul separaţiei puterilor în stat promovând pe banda rulantă ordonanţe de urgenţă. Premierul Ponta este un premier slab, îşi ascunde incompetenţa sub masca unui orator fără substanţă', a mai spus Raluca Turcan.

Tag-uri: ACL, psd, Raluca Turcan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ