KLAUS IOHANNIS: Voi câștiga bătălia cu Victor Ponta. Voi reuși să schimb România

| 07 aug, 2014

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis, primarul Sibiului şi actualul preşedinte PNL, a declarat la Realitatea TV că este capabil să-l învingă pe Ponta la prezidenţiale şi că va schimba România în bine.

Klaus Iohannis candidat. "Eu doresc să câștig Președinția României. Îl pot bate pe Victor Ponta. Am intrat cu mult optimism în această campanie. Eu sunt convins că dacă sunt desemnat, voi câștiga Președinția României, mă bazez pe date, pe atitudinea mea, pe dorințele oamenilor și pe faptul că am o echipă foarte bună și că împreună cu această echipă pot câștiga Prezidențialele. Eu cred că de data aceasta, în 2014, trebuie să mergem mai departe de o simplă bătălie la baionetă. E cazul să ieșim din logica campaniilor electorale negative. Eu vreau să am și altceva, vreau să am un concept despre funcția de președinte, cum trebuie să se poziționeze față de societate, față de instituțiile statului, un președinte-mediator, dar un președinte FERM. Toate aceste lucruri le voi arăta în campanie și sper ca prin acest demers să fac un lucru care pânăa cum a fost neglijat, să vin cu un mesaj pozitiv. Nu vreau să se spună că am câștigat pentru că am spus mai multe lucruri stranii despre contracandidat.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS îngrijorat că VICTOR PONTA desființează turismul electoral

PSD și guvernul Victor Ponta se comportă așa cum ne-am temut că se va comporta când va reveni la putere: acaparează puterea, vrea să acapareze media, vrea să acapareze mult mai mult decât trebuie să controleze un partid politic, pe fondul unei guvernări din care nu înțelegem mare lucru. Rectificarea bugetară nu este nicio realizare: există un deficit de 4,5 miliarde după primele șase luni.

Ne temem de fraudarea alegerilor (din cauza modificării printr-o OUG a legii alegerilor, n.red.). Noi credem că este înlesnit turismul electoral, că legislația trebuie să fie stabilă.

Nu mi-e teamă, abia aștept confruntarea cu Victor Ponta.

Da. Voi reuși să schimb România. Voi câștiga bătălia cu Victor Ponta.", a declarat Klaus Iohannis.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Sondajele de stabilire a prezidenţiabilului PNL- relevanţă publică limitată

 

 

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ