Victor Ponta: Traian Băsescu a blocat România de câte ori a putut

| 06 aug, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că toate instituţiile statului îşi fac treaba foarte bine, cu excepţia Preşedinţiei condusă de Traian Băsescu, care a blocat România de câte ori a putut.

"Toate instituţiile statului, cu excepţia Preşedinţiei, lucrează şi fac treaba foarte bine. Instituţia prezidenţială condusă de domnul Băsescu a blocat de câte ori a putut România şi prin faptul că nu avem o reprezentare normală în Consiliul European, că nu numeşte miniştri, că nu promulgă legi votate de Parlament, ăsta e genul de blocaj şi de şicane pe care doar un om aflat în amurgul mandatului său şi al facultăţilor sale politice îl foloseşte, dar mai e puţin şi putem, din noiembrie, să intrăm în normalitate', a spus Ponta la România TV.

Citeşte şi: Victor Ponta: Nu am primit în scris de la preşedinte respingerile celor două propuneri de miniştri


Întrebat dacă Băsescu se poate folosi de informaţiile personale pe care le-a obţinut în timpul mandatelor sale pentru a-i ataca pe candidaţii la alegerile prezidenţiale, Ponta a spus că acest lucru e posibil, dar nimic nu poate amâna data la care Băsescu va pleca de la Palatul Cotroceni.

'Când a zis că o să îi dezbrace în public pe unii dintre candidaţi m-am gândit imediat că va candida şi doamna Udrea că nu cred că vrea să mă dezbrace pe mine sau pe domnul Iohannis. Nu are rost să căutaţi raţiune în lucrurile astea, sunt ameninţările, şantajul, stilul securist pe care Băsescu l-a promovat. Pe unii îi mai sperie, pe cei mai mulţi însă nu. A făcut-o tot timpul, şi-a distrus adversarii, i-a speriat, i-a şantajat pe alţii, asta nu amână data fatidică când trebuie să plece de la Cotroceni', a menţionat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ