TRAIAN BĂSESCU: Am respins propunerile lui VICTOR PONTA pentru Ministerele Culturii şi Bugetului

| 07 aug, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a respins propunerile premierului Victor Ponta pentru Ministerele Culturii şi Bugetului, Rozalia Biro şi, respectiv, Claudiu Mandea.

Într-o interevenţie pe care a avut-o la Palatul Cotroceni, preşedintele Traian Băsescu a explicat din nou de ce nu este de acord cu numirea celor doi. "În ce priveşte propunerea legată de Rozalia Biro, am respins propunerea premierului, cu menţiunea că e o propunere necorespunzătoare funcţiei. Oricând în timpul mandatului meu premierul o va propune pentru Dezvoltare Regională, Transporturi, care sunt legate de experienţa în administraţie, vă asigur că nu voi ezita să o numesc. Dar nu la Ministerul Culturii, unde cunoaşterea deplină a limbii române e un lucru esenţial", a declarat Băsescu.

Acesta a spus că mulţi fac greşeli gramaticale însă la ministerul Culturii trebuie un ministru foarte bun cunoscător al limbii române.

"În ce priveşte a doua propunere legată de nominalizarea lui Iulian Claudiu Mandea, am respins-o ca fiind necorespunzătoare. E bine să nu se mai revină nici măcar pe alte portofolii", a afirmat Băsescu.

La o intervenţie recentă, Băsescu a şi-a formulat rezerve şi faţă de Claudiu Manda la Buget. "Cea mai complexă experienţă a dl Iulian Manda este legata de functia de director la Casa Studentilor din Craiova. Oameni buni, singurul calcul economic care se face acolo e eventual valoarea biletelor rupte într-o zi de sămbătă", a spus Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ