Un deputat PSD a cedat: “băga-ţi-aş p** în..."

| 12 dec, 16:59

Deputatul PSD, Claudiu Manda, a cedat nervos într-un dialog cu un român din diaspora. Claudiu Manda l-a înjurat de mamă pe criticul său de pe Facebook.

Incidentul s-a produs miercurea trecută, când deputatul Manda a postat pe contul său un link către o ştire referitoare la dotarea autobuzelor din Craiova cu wi-fi neparolat.

Cu unul dintre ei, Sorin Iovu, un român plecat la muncă în Marea Britanie, dialogul a escaladat într-o serie de insulte reciproce. Iovu i-a făcut pe pesedişti “nenorociţi” şi “hoţi” şi l-a gratulat pe Manda cu apelativul “penalule!” (posibilă referire la o anchetă Kamikaze din august 2014) Deputatul l-a făcut “prost” şi “frustrat” pe interlocutor şi l-a felicitat că a plecat din România.

Citeşte şi:  Claudiu Manda: Realitatea economică din România bate propaganda din zona Băsescu-Iohannis

Incidentul a continuat în mod surprinzător când Claudiu Manda l-a contactat pe Messenger pe Sorin Iovu, unde l-a înjurat direct:

Claudiu Manda confirmă incidentul şi spune că n-a vrut să-şi înjure interlocutorul în public, de aceea l-a contactat pe mesageria privată special pentru asta, scrie jurnalistul Vlad Petreanu.



Sorin Iovu e plecat de 5 ani în Marea Britanie, unde lucrează ca şofer de camion.

Claudiu Manda este deputat PSD, aflat acum la al treilea mandat. Victor Ponta l-a propus pentru portofoliul de ministru al bugetului, anul trecut, dar preşedintele Traian Băsescu a respins propunerea, motivând că “cea mai complexă experiență a domnului Iulian Claudiu Manda este legată de funcția de director la Casa studenților din Craiova. Singurul calcul economic care se face acolo este eventual valoarea biletelor rupte într-o zi de sâmbătă.

Comentând înjurătura pe care deputatul PSD şi şef al organizaţiei PSD Dolj i-a scris-o pe messenger românului plecat la muncă în Anglia, deputatul PNL Mihai Voicu a remarcat că “nu doar politețea, ci și cratimele reprezinta un mister pentru PSD”. Ceea ce este perfect adevărat – corect era “băga-ţi-aş”.

Tag-uri: Claudiu Manda
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ