“Punctualitate germană”: Klaus Iohannis vizitează sinistrații după calendarul pe rit vechi!

| 08 aug, 2014

Klaus Iohannis inundaţii. Neamțul a dorit să profite electoral de pe urma acestei vizite, momentul fiind unul cu totul nepotrivit – după ce s-au potolit ploile, a ieșit soarele, iar sinistrații au primit ajutorul necesar din partea Guvernului, apare Iohannis Salvatorul cu câteva piese de mobilier second hand.

Klaus Iohannis inundaţii. În decurs de trei zile, de luni până joi, Klaus Iohannis a ajuns de la a declara "Nu ne-am amestecat în tema inundațiilor, ni se pare jalnic să facem din asta o temă electorală, oameni au murit, oamenii sunt amărâți", la a vizita localitatea Novaci, una dintre cele mai afectate de viitură. Se pare că Iohannis îi calcă îndeaproape pe urme lui Crin Antonescu, cele din urmă devezi fiind concediul prelungit și răzgândeala. Ipocrizia lui Klaus este evidentă, pe liberal deranjându-l doar că nu a fost la fața locului să-și arate susținerea față de oamenii a căror case erau distruse de ape, lucru pe care s-a hotărât să-l facă la o diferență de 10 zile, într-o zi toridă de vară.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Inundaţii - Iohannis a picat primul test major ca prezidenţiabil

Klaus Iohannis face o demonstrație de “punctualitate germană” și vizitează sinistrații după calendarul pe rit vechi. În mod evident, neamțul a dorit să profite electoral de pe urma acestei vizite, momentul fiind unul cu totul nepotrivit – după ce s-au potolit ploile, a ieșit soarele, iar sinistrații au primit ajutorul necesar din partea Guvernului, apare Iohannis Salvatorul cu câteva piese de mobilier second hand, cu scopul neascuns de a genera câteva valuri în mass-media românești. Dacă la începutul săptămânii Iohannis refuza să abordeze tema inundațiilor și răspunzând sec ”Deci nu mă întrebaţi că nu vă răspund”, la diferență de câteva zile e în plină campanie electorală în comuna Novaci.

Klaus Iohannis preşedinte. O acțiune care face parte dintr-o strategie destul de slabă de imagine, un eveniment nereușit – așa poate fi catalogată vizita lui Iohannis. Strigătul disperat după atenție s-a întors, însă, împotriva lui, presa acuzând, pe bună dreptate, faptul că președintele PNL a avut o întârziere de 10 zile. Dacă aveți curiozitatea să căutați clipul care însoțește aproape toate știrile legate de vizita lui Iohannis veți vedea în primul rând cerul senin și soarele arzător, drumul uscat, iar cel mai important aspect, de care nu-ți dai seama decât la șfârșit – Iohannis nu vorbește, exceptând câteva onomatopee scoase în semn de aprobare a celor spuse de doamna care apare în înregistrare, liberalul nu contribuie cu nimic. Păi cum a rămas până la urmă, nu a declarat el luni că toată campania se va plimba prin țară să vadă oamenii că vorbește limba română?

Citeşte şi: Un scenariu de coşmar pentru Crin - Klaus Johannis contracandidat

Klaus Iohannis candidat. Viteza de reacție a lui Iohannis a lăsat întotdeauna de dorit, prezența de spirit lipsind cu desăvârșire în majoritatea cazurilor, lucru care va trage greu în momentul în care românii vor fi puși în situația în care să pună ștampila de vot pe unul dintre candidații în cursa prezidențială. Imaginați-vă ce ar însemna ca un astfel de om să fie responsabil să ia decizii în numele a peste 20 de milioane de români în cazul unor situații de forță majoră. Relațiile internaționale tensionate obligă la o atentă supraveghere, luciditate și viteză de reacție, lucruri pe care, din ce se observă, nu le poți aștepta de la președintele liberal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ