Blaga îl lasă pe Predoiu să dea de gol înțelegerea lui Iohannis cu Băsescu

| 08 aug, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Se ascut cuțitele lungi în noua Alianță DA. Din ce în ce mai des se amintește că Vasile Blaga s-a hotărât până la urmă să pună piciorul în pragul apropierii evidente dintre Iohannis și Băsescu, cât și a introducerii prin contrabandă a PMP-ului în alianță, prin transferuri cusute cu ață albă spre PNL.

Alegeri prezidenţiale 2014. Surse din interior spun că Vasile Blaga l-ar fi activat pe Cătălin Predoiu, ale cărui pretenții recente la respectarea desemnării sale ca prezidențiabil din partea PDL nu sunt deloc întâmplătoare...

Stoparea ascensiunii politice a liderului PNL se va face pe repede înainte și cu orice preț chiar și acela al favorizării conjuncturale a principalului adversar, premierul Victor Ponta. Astfel, ultimele comentarii făcute de Predoiu pe marginea conflictului dintre președinte și premier, deși sunt pline de reproșuri la adresa lui Ponta, conțin detalii cât se poate de acuzatoare despre înțelegerea dintre Băsescu și Klaus Iohannis. Conform celor spuse de Predoiu, Traian Băsescu îl folosește pe liderul liberal ca pion și acționează cu un singur scop și anume acela de a-l distruge politic și mediatic pe premierul Ponta.

Citeşte şi: Klaus Iohannis s-a bucurat prea devreme, PDL nu renunță să dea prezidențiabilul

Candidaţi preşedinţie 2014. Dezvăluirile acestea, oricât de ocolitoare, sunt o premieră politică: pentru prima oară cineva din conducerea PDL, cu acceptul tacit a lui Blaga, trece la atac împotriva președintelui Băsescu, un subiect tabu până acum pentru democrat-liberali. "Cred, mai degrabă decât în teza unui simplu blat, într-un fenomen mult mai complex. Cred că Băsescu realizează că intr-un fel îi ridică mingea la plasă lui Ponta, dar probabil mizează pe un efect mai rapid de distrugere a lui Ponta în plan mediatic și politic. Pentru că probabil realizează că Ponta nu are ce să caute nu în funcția de președinte, nu are ce să caute în funcția de premier", a declarat Predoiu, la Realitatea TV.

În susținerea acestei teorii, care spune că Blaga stă în spatele atacurilor și dezvăluirilor lui Predoiu despre planurile lui Băsescu, vine și detaliul greu de ignorat că Vasile Blaga a atacat-o dur doar pe Monica Macovei pentru îndrăzneala de a-și anunța candidatura, cât timp aceleași insistențe, din partea lui Cătălin Predoiu, au fost trecute cu vederea...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 aug, 2014
Gigel
Dreapta este in ofensiva de ceva vreme...
Asta-i clar! Pumn in bot la Ponta cu filmuletzul cu ministresa lui de finante, umilire publica cu pacaleala cu protocolul de colaborare, urmeaza alte umiliri publice cu filmuletze detinute de Basescu, nu mai suntem in 2012 cand sentimentul anti-Basescu era prevalent si Basescu putea spune si arata orice despre Ponta ca lumii nu-i pasa, suntem in 2014 si dupa 2 ani de guvernare tembela lumea incepe sa se sature de Ponta & co. Deja Ponta ii cam in corzile ringului si o sa vedem daca o ramane in picioare dupa croseele (dezbracarile) anuntate de Basescu!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ