Efectele secundare ale denunţării pactului de coabitare - Antonescu şi-a stricat somnul de frumuseţe

| 07 aug, 2014

Prin atacul său la adresa fostului partener de guvernare, Antonescu nu face decât să se umple şi mai mult de ridicol. Şi asta pentru că fostul preşedinte PNL a fost prezent la întâlnirea de la Cotroceni din 2012, girând astfel semnarea pactului de coabitare dintre preşedinte şi premier.

Astăzi, liberalul neagă, prefăcându-se că nu a fost de acord.

Aflat într-o perpetuă vacanţă şi dispărut total din peisajul politicii de vârf, Crin Antonescu s-a trezit brusc din somnul de frumuseţe, simţind nevoia să intervină în subiectul pactului de coabitare. Denunţarea acordului de către Victor Ponta se pare că l-a înfuriat pe fostul aliat al premierului, acesta cerându-i demisia.

Citeşte şi: Victor Ponta renunţă la pactul de coabitare cu Traian Băsescu


Supărat că a ieşit din lumina reflectoarelor, fostul lider PNL încearcă din răsputeri să revină în atenţia publică, folosindu-se de orice pretext. Ieşit din orice calcule pentru prezidenţialele din toamnă, Antonescu este deja un produs politic care a expirat înainte de termen. Trădările în serie, schimbările permanente de poziţie şi discurs s-au întors într-un final meritat, împotriva sa.

Astfel, din postura de şef al Senatului, de lider al Partidului Natinal Liberal şi de prezidenţiabil al USL cu cele mai mari şanse de a ocupa Cotroceniul din toamna acestui an, Antonescu a devenit în cel mai scurt timp, un politician anonim.

Citeşte şi: Crin Antonescu: Prin denunţarea pactului, Ponta vrea să demonstreze lupta sa eroică împotriva lui Băsescu

În aceste condiţii nu trebuie să mire pe cineva reacţia lui Crin Antonescu cu privire la denunţarea pactului de coabitare de către premierul Victor Ponta. În contextul în care preşedintele a arătat că acel acord nu a fost nimic altceva decât o mare păcăleală, numindu-l pe Victor Ponta “o slugă”, reacţia primului-ministru a fost absolut firească. Preşedintele a arătat astfel că nu este deloc interesat de o colaborarea intre instituţii, înşelând totodată încrederea liderilor europeni în faţa cărora le-a fluturat documentul cu pricina.

Prea somnoros că să înţeleagă aceste detalii, Antonescu a ieşit public, cerând intempestiv demisia premierului.

“Ar trebui să demisioneze din funcţia de premier! (...) Nu are niciun fel de relevanţă, este un pseudo-gest politic şi nu are sens pentru domnul Ponta decât în perspectiva campaniei electorale”, a strigat ca din gură de şarpe Crin Antonescu.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU: Premierul VICTOR PONTA s-a grăbit cu denunţarea PACTULUI de COABITARE

Dar prin atacul său la adresa fostului partener de guvernare, Antonescu nu face decât să se umple şi mai mult de ridicol. Şi asta pentru că fostul preşedinte PNL a fost prezent la întâlnirea de la Cotroceni din 2012, girând astfel semnarea pactului de coabitare dintre preşedinte şi premier. Astăzi, liberalul neagă, prefăcându-se că nu a fost de acord.

“Eu i-am spus să nu semneze. Erau 3 voinici acolo, Ponta, Dragnea şi Băsescu, nu aveam cum să mă bag între ei să împiedic semnarea pactului. Eu nu am vrut să semnez aşa ceva, nu am fost de acord”, a declarat Antonescu.

Ultima ieşire a liberalului nu face decât să întărească motivele pentru care Crin Antonescu este unde este astăzi şi de ce toate funcţiile deţinute de acesta sunt precedate de cuvântul “fostul”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 aug, 2014
Albu Constanţa
Antonescu şi-a stricat somnul
Pertinentă analiză,Elena Constantin,felicitări!
08 aug, 2014
radu
Crin Antonescu
Crin Antonescu a fost solicitat de aproape toate posturile de televiziune ( mai putin cele psd-iste : RTV si A3 ) asa ca nu a vrut sa se bage in seama singur pentru ca este intr-un con de umbra. Cred ca vocea lui a mai scos din adormire si somn intelectual ( inclusiv al vostru, oameni tineri si deja servitori, in slujba intereselor pesediste si ale marilor lor manipulatori ). Ce nu intelegeti, nu mai comentati daca nu sunteti obligati de geniul sultanoiu-sef. Ca sa intelegeti demersurile si declaratiile lui Crin aveti nevoie de cultura ( care se face in putine ore de somn ; e usor, cand esti ziarist tip udrea si publicul ei, sa rostogolesti formule prostesti si neadevarate pentru ca nu te duce capul sa lansezi sau sa dezvolti ceva nou ) ; si mai aveti nevoie de sensibilitate.
08 aug, 2014
gigi marcu
Antonescu si-a stricat somnul..
Elena Constantin,azi tanara si talentata,maine celebra si respectata! Fe;licitari pentru obiectivitate!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ