MRU o desfinţează pe Udrea: pauzele lui Iohannis spun de zece ori mai mult decât discursul Elenei Udrea

| 14 aug, 2014

Pentru domnia sa, domnul Iohannis e prea tăcut și face prea puțin spectacol. Cred că are perfectă dreptate aici și țin să precizez că pauzele lui Klaus Iohannis spun de zece ori mai mult decât discursul doamnei Udrea, scrie Mihai Răzvan Ungureanu despre liderul PMP, Elena Udrea.

Elena Udrea este atacată dur de Mihai Răzvan Ungureanu într-un text publicat de reprezentantul ACL pe Facebook.

"Am spus că îmi e teamă că desemnarea lui Cristian Diaconescu pe poziția de prezidențiabil al PMP să nu îi fie fatală acestuia. Îl prețuiesc pe fostul consilier prezidențial, dar constat cu tristețe că am avut dreptate. A fost folosit pentru o pre-campanie a doamnei Elena Udrea care avea nevoie să fie chemată să îndrepte o situație dezastruoasă. Și iată cum ”externistul sadea”, pentru a cărui susținere a semnat însuși Traian Băsescu, devine o piatră de moară pentru PMP. În rolul de eroină luată, desigur, prin surprindere: Elena Udrea.

Citeşte şi:  Cristian Diaconescu o acuză pe Ruxandra Dragomir că a minţit în legătură cu strângerile de semnături

În urmă cu o lună, când am declarat că Elena Udrea aduce grave prejudicii Dreptei, că nu urmărește în niciun fel unificarea sau măcar colaborarea forțelor de dreapta, am fost acuzat de misoginism. Când am spus că Traian Băsescu va fi cel care va deconta nota de plată a doamnei Udrea, am fost catalogat drept fripturist și că m-am lepădat de Traian Băsescu. Așa că nu îmi rămâne decât să asist cu maximă curiozitate la procesul de alegere între Cristian Diaconescu și Elena Udrea.

Mai adaug și dezamăgirea Elenei Udrea în fața discursului lui Klaus Iohannis. Pentru domnia sa, domnul Iohannis e prea tăcut și face prea puțin spectacol. Cred că are perfectă dreptate aici și țin să precizez că pauzele lui Klaus Iohannis spun de zece ori mai mult decât discursul doamnei Udrea. România nu se salvează la televizor, așa cum cred Elena Udrea și Victor Ponta, deopotrivă. România nu funcționează după grila televiziunilor și dacă astăzi suntem în halul în care suntem este pentru că am avut o mulțime de politicieni care au crezut că se guvernează din studiourile de televiziune, conchide MRU.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ