Elena Udrea dă din casă – Klaus Iohannis a fost la Vila Lac 3 să ceară binecuvântarea lui Băsescu

| 14 aug, 2014

Întâlnire Klaus Iohannis Traian Băsescu. Întâlnirea dintre preşedintele PNL şi şeful statului a fost confirmată şi de către Elena Udrea, care după cum se ştie, face parte din cercul apropiaţilor liderului de la Cotroceni.

Klaus Iohannis Vila Lac 3. După ce luni seara postul de televiziune Antena 3 a difuzat imagini care demonstrau că între Klaus Iohannis şi Traian Băsescu a avut loc o întrevedere secretă la reşedinţa prezidenţială de la Vila Lac 3, liderul liberal a negat informaţiile în ciuda tuturor evidenţelor.

Mai mult, într-o încercare disperată de a dezminţi ceea ce o ţară întreagă a putut constata din fotografiile care arătau BMW-ul lui Klaus Iohannis intrând pe poarta reşedinţei prezidenţiale, preşedintele PNL a plusat afirmând că nu s-a mai întâlnit cu şeful statului din 2008. Cu toate acestea, presa a venit cu imagini care demonstrau că actualul lider liberal a stat lângă preşedintele Traian Băsescu în Catedrala Mitropolitană din Sibiu, cu ocazia canonizării lui Andrei Şaguna, în octombrie 2011. La acel moment, Klaus Iohannis a făcut o declaraţie către presă prin care afirma că a discutat cu şeful statului în cadrul evenimentului de canonizare care a avut loc la Sibiu.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS, prins cu minciuna

Întâlnire Klaus Iohannis Traian Băsescu. Pe lângă dezvăluirile presei care infirmă declaraţiile lui Klaus Iohannis cum că nu s-ar mai fi văzut cu Traian Băsescu din 2008, întâlnirea dintre preşedintele PNL şi şeful statului a fost confirmată şi de către Elena Udrea, care după cum se ştie, face parte din cercul apropiaţilor liderului de la Cotroceni. Prezentă în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune România TV, Elena Udrea a declarat că nu este exclus ca liderul liberal, Klaus Iohannis să-l fi vizitat pe preşedintele Traian Băsescu. „Nu m-aș mira ca domnul Iohannis să își dorească electoratul lui Băsescu. Eu am auzit de mulți care au ciocănit la poarta Palatului Cotroceni. Este un electorat pe care în mod sigur și Monica Macovei și Klaus Iohannis și-l doresc”, a afirmat Elena Udrea.

Declaraţiile favoritei lui Traian Băsescu confirmă că liderul liberal minte o ţară întreagă de dragul de a păstra nişte false aparenţe. Faptul că edilul Sibiului a avut o întrevedere secretă cu şeful statului la începutul lunii august demonstrează veridicitatea informaţiilor legate de colaborarea dintre cei doi lideri politici.

Citeşte şi: Pasiunile de nabab ale lui KLAUS IOHANNIS. Primarul Sibiului iubește casele și limuzinele de lux

Această colaborare este deja perfect vizibilă în unitatea de mesaj dintre poziţiile publice ale lui Traian Băsescu, respectiv Klaus Iohannis vizavi de teme de interes major pentru România precum reducerea CAS sau respingerea nominalizărilor făcute de premierul Victor Ponta pentru ministerele Bugetului şi Culturii. În schimb, între şeful statului şi candidatul la prezidenţiale al ACL se manifestă un non-combat suspect, presărat chiar cu declaraţii de susţinere precum cea prin care Traian Băsescu a afirmat că îi va acorda votul lui Klaus Iohannis.

Dar poate cea mai clară demonstraţie că pactul dintre Traian Băsescu şi Klaus Iohannis funcţionează este legată de ruperea USL şi demersurile pe care liderul liberal le-a făcut şi le face pentru construirea unei mari formaţiuni de dreapta, aşa cum şeful statului şi-a dorit de atâta timp.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Ce au vorbit Klaus Iohannis și Traian Băsescu la telefon în 2010?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ