De ce îl trimite Cristoiu pe Iohannis la culcare?

| 15 aug, 2014

Klaus Iohannis candidat. După cum observam şi aici pe obiectiv.info, Klaus Iohannis pare să nu fie dorit de nimeni în acest moment. Şi asta în ciuda faptului că neamţul tocmai şi-a lansat oficial candidatura la preşedinţia României!

Ion Cristoiu Klaus Iohannis. Atacat din toate părţile, inclusiv din tabăra susţinătorilor săi, Iohannis îşi vede şansele de a ajunge la Cotroceni diminuate semnificativ, şi asta în condiţiile în care, oficial, campania electorală nici măcar nu a început. Astăzi, celor care îl contestă puternic pe candidatul ACL s-a alăturat în mod straniu şi ziaristul Ion Cristoiu.

În ciuda faptului că este plecat în vacanţă, gazetarul a găsit timp pentru a da de pământ cu preşedintele PNL. Ciudat, dacă stăm să ne gândim că cineva ca Ion Cristoiu, care a ţinut cu stoicism “frontul băsist” 10 ani de zile, întoarce acum armele împotriva lui Iohannis. Ce-i drept, Iohannis nu a fost niciodată marea dragoste a lui Cristoiu, spre deosebire de Crin Antonescu care i-a intrat “maestrului” mult mai tare la suflet. De altfel, fostul lider PNL este probabil şi motivul pentru care Cristoiu a părăsit pentru scurtă vreme “Biserica Adorării lui Traian Băsescu”.

Citeşte şi: Ipocrizie marca Iohannis. Candidatul ACL a revenit la sentimente mai bune faţă de MApN

Întors însă cu forţe proaspete, enoriaşul credincios cu veleităţi de jurnalist şi-a proclamat în ultima perioadă cu şi mai mult aplomb loialitatea faţă de Traian Băsescu şi regimul său. În aceste condiţii, intervenţia gazetărească de astăzi a lui Cristoiu la adresa lui Iohannis a fost cel puţin surprinzătoare, ţinând cont de apropierea clară dintre liberal şi Traian Băsescu.

Klaus Iohannis candidat. Prezidenţiabilul ACL a fost atacat sever, Cristoiu criticând public modelul prezidenţial pe care Klaus Iohannis îl oferă, totul plecând de la declaraţiile făcute în ultima perioadă de edilul Sibiului.

“Cred că în următorii zece ani preşedintele are datoria de a se implica, de a construi dezbateri, consens în jurul temelor mari”, a fost afirmaţia făcută de Iohannis care se pare că l-a scos din sărite pe Cristoiu.

Se pare că ziaristul nu este de acord cu stilul molcom şi searbăd al neamţului, manifestându-şi în schimb preferinţa pentru show-urile “explozive” puse în scenă de Traian Băsescu şi dezvăluindu-şi încă o dată apetenţa pentru scandal.

“În România neaşezată – vorba lui Caragiale – un preşedinte nu va provoca scandal numai dacă e mort. Sau dacă se numeşte Klaus Iohannis. Klaus Iohannis, du-te şi te culcă!”, a scris Ion Cristoiu.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Ce au vorbit Klaus Iohannis și Traian Băsescu la telefon în 2010?

Revenit după cum spuneam mai devreme în “Biserica Adorării lui Traian Băsescu”, termenii duri în care îl descrie Ion Cristoiu pe liberal nasc următoarea întrebare: este posibil ca Iohannis să fie trădat şi de Traian Băsescu? Nu ştim încă răspunsul, dar îl vom primi cu certitudine, în curând.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ