Herr Pinocchio Iohannis, sau cum să improvizezi o campanie electorală doar din minciuni

| 15 aug, 2014

Întâlnire Traian Băsescu Klaus Iohannis. Aiuritul acela de șofer a greșit străzile și, în loc să intre pe cea cu Vila Dante, a intrat pe cea cu Vila Lac. Domnul Băsescu, înțelegător, a apăsat pe buton, poate și în speranța că a venit în sfârșit cineva și la el în vizită, căci s-a cam săturat de aceleași fețe lungi, de consilieri.

”Tăcutul și harnicul” Klaus Iohannis s-a pus serios pe treabă în această campanie electorală dificilă. Timpul este extrem de scurt și edilul sibian trebuie să profite de fiecare oportunitate pentru a le demonstra românilor că poate fi un președinte la fel ca Traian Băsescu, dacă nu chiar peste acesta. Cum despre minciunile lui Traian Băsescu știe tot românul, neamțul harnic a înțeles că trebuie să se dovedească ”un demn urmaș a lui Traian” și să le dovedească tuturor că brașoave știu să spună și cei din Sibiu.

Citeşte şi: CANDIDAŢI PREŞEDINŢIE 2014. Ce spune de fapt sondajul IRSOP: Dezastru pentru Dreapta

Klaus Iohannis a întrat deci în întrecerea mincinoșilor, declarând cu seninătatea unei școlărițe prinsă la șotron că nu s-a întâlnit cu Băsescu, decât poate prin 2008. Problema cu minciuna e că are picioare scurte. În cazul lui Iohannis, s-a poticnit tot din cauza acestuia, mai precis a unei declarații a acestuia, din 2010, conform căreia... s-a întâlnit cu Băsescu! Mai puneți și fotografiile din 2011, de la canonizarea lui Andrei Șaguna, unde Iohannis apare ...tot lângă Băsescu. Bine, fiind în biserică, cei doi nu au putut vorbi, de unde unii ar deduce că exista doar un simplu schimb de bilețele între cei doi, pe teme sfinte. Cireașa amară pe tortul minciunilor e pusă însă cu siguranță de ”neînțelegerea” cu privire la buclucașele intrări în Vila Lac, la Băsescu, respectiv la Vila Dante, unde avea loc sindrofia americanilor. Pe bune că îl credem pe Klaus Iohannis, căci este atât de serios și de convingător când afirmă că nu a fost la Vila Lac și nu s-a întâlnit cu Băsescu, ci a participat la sindrofia de alături, de la Dante. Explicația pentru filmarea insistenților jurnaliști ai Antenei3 este cât se poate de simplă. A fost o neînțelegere, zice Iohannis și pentru că nu detaliază, o facem noi. Aiuritul acela de șofer a greșit străzile și, în loc să intre pe cea cu Vila Dante, a intrat pe cea cu Vila Lac. Domnul Băsescu, înțelegător, a apăsat pe buton, poate și în speranța că a venit în sfârșit cineva și la el în vizită, căci s-a cam săturat de aceleași fețe lungi, de consilieri.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Klaus Iohannis a mințit! Iată dovada că s-a întâlnit cu Traian Băsescu după 2008, în 2011

Întâlnire Traian Băsescu Klaus Iohannis. Așa se face că Iohannis a participat la petrecerea americanilor, chiar dacă a nimerit la Vila Lac, din greșeală. Atâta doar că a făcut-o peste gardul ce le desparte pe cele două, profitând de avantajul oferit de statura sa de semizeu neamț, care ar fi putut deveni chiar campion la baschet, dacă nu ar fi fost mai ocupat cu colecționarea imobilelor de valoare din centrul Sibiului.

De ce au fost americanii niște chitroși și nu au vrut să demonteze toate speculațiile de presă, nu știm să vă spunem. Ar fi fost suficient să confirme că Iohannis apare pe lista invitaților de la Dante, în loc să facă pe misterioșii și să declare că listele cu participanți sunt secrete.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 aug, 2014
BOR Breaking News
La Patriarhie au fost expuse moaştele Mielului cu O Nară

Începând de astăzi, toţi credincioşii care vor ajunge în zona Dealului Mitropoliei din Bucureşti se vor putea închina la racla cu moaştele Sfântului Miel cu O Nară. Aducerea acesteia în România este rezultatul a patru luni de discuţii purtate între reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române şi călugării de la Muntele Athos. Aceştia consideră că efortul le va fi răsplătit pe măsură, mai ales din punct de vedere financiar.

“Mielul cu O Nară alină suferinţele din sufletele celor care cred în puterea sa vindecătoare. Fără sacrificiul suprem al acestuia, n-am fi ajuns să avem o credinţă bimilenară. Sau dacă am fi avut, aceasta n-ar fi fost desăvârşită. Rugămintea pe care o am faţă de credincioşi este ca aceştia să sărute cuviincios mielul şi să reţină faptul că mai întâi pielea trebuie dată înapoi.” a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Iulian Capsache.

Viaţa Sfântului Miel cu O Nară a fost una agitată, care s-a terminat într-un mod nefericit. El a fost prigonit de femei, care îl frecau până când i se făcea rău şi vomita. Spre sfârşitul vieţii, acesta a fost prins de câteva păgâne care l-au decalotat şi apoi l-au îngropat. În tradiţia populară se spune că Mielul Mântuitor a înviat într-a treia zi după fripturi şi s-a ridicat la ceruri, iar ortodocşii consideră că expresia “Credincioşi, să luaţi mielul !” este de bine.

Patriarhul Daniel promite că va continua să aducă în ţară rămăşiţe trupeşti ale câtorva sfinţi în perioada ce urmează: “Dacă se vor îmbulzi şi la următoarele sărbători, credincioşii vor avea câteva surprize foarte plăcute printre care se numără moaştele Ciocănitoarei Woody şi mantia Cuviosului Superman.”
15 aug, 2014
ION
Pinocchio e PONTA bai retardatule cumparat de varan !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ