Elena Băsescu a fost dezinformată, săraca

| 15 aug, 2014

Conflictul dintre cele două Elene ale lui Băsescu, Udrea și EBA, pare să fi ajuns la faza armistițiului. La începutul săptămânii, Elena Băsescu o ataca deschis pe Elena Udrea pe care o acuza că le interzice filialelor PMP să strângă semnături pentru Cristian Diaconescu, pe care vrea să-l scoată din cursa prezidenţială pentru a candida ea.

Mezina președintelui ajunsese la această concluzie după ce şefa femeilor din Mişcarea Populară, Ruxandra Dragomir, invocase posibilitatea unei candidaturi pentru Cotroceni a Elenei Udrea, susţinând că prezidenţiabilul partidului are probleme în a strânge cele 200.000 de semnături necesare înscrierii în alegeri.

 

Prezentă la Târgu-Jiu, Elena Udrea a declarat că partidul are în continuare obiectivul de a strânge 300.000 de semnături pentru Cristian Diaconescu, reiterând că mobilizarea oamenilor s-a făcut mai greu din cauza perioadei de concediu, dar şi a lipsei de notorietate atât a candidatului, cât şi a formaţiunii, iar cel mai probabil atacul Ebei a avut la baza o dezinformare la care aceasta a fost supusă. Un răspuns care în traducere este echivalentul lui „lăsați-o că e mică și nu știe ce spune”, mai ales dacă ne uităm la faptul că după doar câteva ore de la această declarație, Udrea a declarat că România este pregătită să voteze o femeie președinte, oferindu-se drept exemplu de candidat femeie care a câștigat de fiecare dată cursele electorale la care s-a înscris.

 

Așadar, Udrea pare să aibă planuri pentru Cotroceni și ne sugerează subtil că ar fi mai potrivită decât Diaconescu. În primul rând, „l-a lovit” pe fostul consilier prezidențial la notorietate, afirmând că în multe localități nu-l cunoaște lumea, în timp ce ea cu siguranță n-are probleme la acest capitol. Poate că există persoane care să nu știe cine este Elena Udrea, dar cu siguranță nu există suflet în această țară care să nu fi auzit de „Blonda de la Cotroceni”. Apoi, Udrea încearcă să ne convingă de faptul că o asemenea candidatură n-ar fi în zadar și ar avea șanse, plusând chiar că este una din persoanele formate în echipa lui Traian Băsescu, îi împărtășește viziunea și cu siguranță dacă se va hotărî să candideze va avea sprijinul acestuia. Mai mult, Udrea are atât de multă încredere în forțele ei, încât chiar dacă este pe minus la acest capitol în sondaje, este convinsă că-l poate învinge pe Victor Ponta dacă cei doi vor ajunge împreună în turul doi.

 

În aceste condiții, anunțul de candidatură al Elenei Udrea pare a fi iminent. PMP nu a disponibilizat resurse pentru Diaconescu iar președintele partidului spune că e un necunoscut. Este posibil ca pentru prima dată în viață, Elena Băsescu să fi spus ceva corect.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 aug, 2014
ANTONESCU C - - -
DOUĂ PROASTE CARE SE DAU IN SPECTACOL .... SPECTACOL SPONSORIZAT DE MÂRLANUL DE LA COTROCENI CU BANII DIN CARE A VÂNDUT FLOTA , COMISIONUL DE LA ARLO ŞI CE A MAI PRIMIT DE LA BERCEA ..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ