Cum l-a convins Elena Udrea pe Traian Băsescu să se răzgândească peste noapte

| 15 aug, 2014

Elena Udrea preşedinte. Astăzi, Elena Udrea revine în forţă şi nu oricum, ci din postura omului providenţial, indispensabil pentru viitorul PMP, dar şi al ţării.

Candidaţi preşedinţie 2014. Lista prezidenţiabililor pentru Cotroceni este departe a fi închisă. Până în acest moment nicio surpriză care să răstoarne calculele hârtie, în consecinţă vom avea parte de un bâlci memorabil, jungla este completă. De la şoricelul Dan Diaconescu la cumătra Elena Udrea, cele mai exotice personaje ale politicii româneşti sunt prezente. Doar nu îşi imagina cineva că blonda o să rateze competiţia supremă, s-a antrenat mai bine de un an pentru acest lucru. Începând cu vara lui 2013, de la divorţul de domnul Cocoş, strategia deputatului s-a concentrat pe un singur scop, mai corect zis o obsesie, preluarea conducerii unui partid important de pe scena politică, concomitent cu lansarea candidaturii la preşedinţie. Primul obiectiv l-a ratat, nu a reuşit să pună laba pe ograda buldogului Blaga; cu toate trilurile cucului de Cotroceni marea masă a pedeliştilor a refuzat oferta perechii Udrea-Băsescu.

Citeşte şi: CANDIDAŢI PREŞEDINŢIE 2014. Ce spune de fapt sondajul IRSOP: Dezastru pentru Dreapta

Elena Udrea candidat. Întâmplarea nefericită a schimbat puţin foaia de parcurs, așa a apărut pe piaţă Mişcarea Populară, care s-a recomandat drept o alternativă sănătoasă la actuala clasă politică şi care s-a dovedit repede a fi doar clona eşuată a PDL. Rezultatul catastrofal de la europarlamentare au determinat-o pe Udrea să facă câţiva paşi înapoi, ajutată ca de fiecare dată și de Cotroceni. Traian Băsescu i-a învârtit cheiţa lui Cristi Diaconescu aruncându-l în cursa prezidențială pe post de iepure. Diaconescu poate fi nominalizat fără probleme alături de Crin sau Iohannis pentru Zmeura de Aur a politicii româneşti, dureros pentru un fost ministru promiţător, care în 2004 încheia cu succes misiunea de negociere şi închidere a capitolului 24, Justiţie şi Afaceri Interne, din cadrul procesului de aderare a României la Uniunea Europeană.

Elena Udrea preşedinte. Astăzi însă Udrea revine în forţă şi nu oricum, ci din postura omului providenţial, indispensabil pentru viitorul PMP, dar şi al ţării. Indirect asta transmite şi şeful statului care nu se sfieşte să folosească pupitrul prezidenţial ca bâtă în lupta cu Guvernul şi PSD. Totodată sunt bizare acţiunile sinusoidale în relaţia cu favorita sa. Evident supărat după scorul de la scrutinul pentru Parlamentul European Băsescu şi-a propus să găsească alte soluţii pentru el şi famiglie. A urmat desemnarea lui Diaconescu în cursa pentru preşedinţie, apoi deunăzi atacul EBei la adresa conducerii PMP. Riposta lui Udrea nu s-a lăsat mult aşteptată, deşi nu i-a răspuns direct mezinei, subliniind totuşi că între preşedinte şi fiica sa trebuie să se facă o distincție clară. Surpriza a venit joi, Udrea şi-a recăpătat tonul combativ din vremurile bune, adică tupeul, iar Băsescu a redevenit bărbat... Cel puţin asta a încercat să ne transmită când şi-a încordat muşchii de la Cotroceni în faţă întregului spectru politic.

Asistăm la o halucinantă schimbare de situaţie sau scenariul îşi urmează cursul pas cu pas? Adevărul este întotdeauna la mijloc, însă putem să reafirmăm ceea ce ştie toată lumea o femeie nu renunţă cu una cu două dacă ştie ce vrea cu adevărat. Axioma a funcţionat şi în acest caz, Elena Udrea l-a convins pe Traian Băsescu să se răzgândească peste noapte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 aug, 2014
RaduD
Ciocanitoarea Woodrea
S-a dat drumul haitei de basisti pe strada? Ati primit comanda de la matelot? S-a vazut in 10 ani ce efect are un presedinte care se chinuie in tot acest timp sa termine o carte a lu "Cartarescu" ca altele - politica, economie, etc - oricum nu citeste (i-a spus direct colonelului Turcescu). Udrea o fi facut dreptul (sau stangul) undeva pe la un SRL numit universitate XXX si are impresia ca se pricepe la politica si economie. Te caci pe tine de ras!!!
17 aug, 2014
Terente si Didina
Dulcele drum spre origini
Fa, Alexandro Radu,fa ! Da nu te faci tu mica-micutza si te duci prin gaura pe care te-a cacat muma-ta ?
16 aug, 2014
nicu
Cred ca nu mai este nimic nelamurit!ELENA UDREA,este COSMARUL lui Ponta si al PSD!de ce?In primul rand este un mai bun politician decat Ponta si decat Johannes!Notorietatea de care se bucura este egala cu a lui Ponta!Cristi,nu are notorietatea sa si este greu sa se faca cunoscut intr/un termen atat de scurt!Cosmarul Udrea ,garantat va duce politica lui Basescu mai departe,si cred si SPER,ca Basescu sa ajunga Primministru,iar ELENA Presedinta!Udrea spala pe jos cu Ponta!Chiar si Monica nu este de neglijat!Nu uitati,ca tot doua FEMEI l/au incacerat in cele din urma pe VARAN!Femeile se pare ca sant mai corecte decat Bauinii care astazi conduc Guvernul!Udrea va respecta drumul European de la care Ponta vrea sa ne abata!El ,vrea spre ASIA,NOI vrem spre EUROPA SI NATO!Abaterea de la acest drum al tarii se numeste TRADARE!
15 aug, 2014
Udrea il poate invinge pe Ponta
Nu este nimic mai adevarat ca o femeie nu renunta cu una cu doua daca stie ce vrea cu adevarat. Axioma a functionat si în acest caz, numai ca Elena Udrea nu trebuia sa-ll mai convinga pe dl Basescu sau pe noi de asa ceva! Udrea convinge de la sine ca politician luptator car enu fuge de greu, de repsonsabilitati, de lupta ca la carte si dupa cum stiti niciodata nu s-a jucat de-a politica. Udrea este sansa Dreptei credeti-ma! Cu un candidat de paie ca Diaconescu sau Iohannis nu se poate invinge masinaria PSD-Ponta! Lui Ponta ii trebuie rival pe masura ori Udrea este !!!!
15 aug, 2014
John
Vrajeli
Elena Udrea ????? Mizeria politicii Romanesti , oportunismul este la el acasa. Sanse ..... -0 .Punct.
15 aug, 2014
flavia
Chiar nu va dati seama cum e perceputa femeia asta de catre oamenii obisnuiti?!
15 aug, 2014
ogarulcenusiu
sper sa nu intre udrea in tutul 2 pt ca sigur va iesi presedinte ponta. ca intotdeauna se va vota impotriva , sa vedeti atunci cat de pregatiti sunt romanii sa voteze o femeie ca presedinte

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ