Crin Antonescu despre candidatura sa la alegerile prezidenţiale

| 18 aug, 2014

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a exclus 'categoric', luni, posibilitatea de a se înscrie ca independent în cursa pentru Cotroceni, adăugând că respectă decizia partidului de a-l desemna pe Klaus Iohannis drept candidat al liberalilor.

'Se prea poate ca decizia (PNL - n.r.) de a-l desemna pe Klaus Iohannis candidat al partidului la Preşedinţie să fi fost decizia cea bună. Dacă eu nu mai sunt candidat la Preşedinţie, asta este pentru că respect decizia pe care colegii mei, pe care conducerea PNL a luat-o şi aceasta nu a fost decizia mea. Exclud categoric o candidatură independentă. Nu am niciun fel de interes pentru aşa ceva. Respect decizia partidului (desemnarea lui Klaus Iohannis drept candidat în alegerile prezidenţiale - n.r.) din care fac parte, în care am lucrat, pe care l-am condus cinci ani. Vreau ca acest lucru să fie foarte clar', a spus Antonescu, luni seară, la Realitatea Tv.

Citeşte şi: Klaus Iohannis pleacă cu stângul în lupta pentru prezidenţiale. Ce a declarat că va face dacă nu câştigă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ