Traian Băsescu se duce să o ungă pe ELENA UDREA PREŞEDINTE

| 18 aug, 2014

ELENA UDREA PREŞEDINTE. Chiar dacă mezina preşedintelui României a mârâit surprinzător la prietena sa blondă, Elena Udrea se bucură de sprijinul tot mai multor organizaţii din teritoriu ale PMP care au cerut înlocuirea lui Cristian Diaconescu din cursa pentru alegerile prezidenţiale.

ELENA UDREA PREŞEDINTE. După ce mai mulţi lideri din PMP şi-au exprimat nemulţumirea faţă de prestaţia slabă a lui Cristian Diaconescu în cursa pentru alegerile prezidenţiale, formaţiunea populară ar urma să tranşeze chestiunea candidaturii acestuia şi eventuala înlocuirea sa Elena Udrea în şedinţa conducerii de marţi. În perspectiva acestei întruniri, liderii PMP ar urma să se sfătuiască inclusiv cu Traian Băsescu.

Candidaţi preşedinţie 2014. Surse din PMP au dezvăluit că luni va avea loc o întâlnire între liderii populari şi şeful statului în care să se discute care ar trebui să fie candidatul formaţiunii pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie. Implicarea lui Traian Băsescu în disputa din interiorul PMP demonstrează încă odată lipsa completă de imparţialitate politică a preşedintelui, operaţionalizând un scenariu pe care şeful statului a mers şi în primăvară, când s-a implicat activ în campania electorală a popularilor. Şeful statului încalcă astfel în mod grosolan atât prevederile Constituţiei şi orice regulă de bun simţ.

Citeşte şi: Planul Elena Udrea - candidatul PMP pentru Cotroceni intră în linie dreaptă

ELENA UDREA CANDIDAT. Chiar dacă mezina preşedintelui României a mârâit surprinzător la prietena sa blondă, Elena Udrea se bucură de sprijinul tot mai multor organizaţii din teritoriu ale PMP care au cerut înlocuirea lui Cristian Diaconescu din cursa pentru alegerile prezidenţiale. Chiar dacă Traian Băsescu nu a luat clar partea uneia dintre tabere, slăbiciunea şefului statului pentru preşedintele PMP este de notorietate şi cel mai probabil o va susţine pe Elena Udrea pentru candidatura la prezidenţiale.

De altfel, Cristian Diaconescu s-a resemnat cu situaţia şi a anunţat demisia din PMP şi candidatura independentă la prezindeţiale.

Cristian Diaconescu candidat. Pentru a confirma intenţia de a candida pe cont propriu la alegerile prezidenţiale, întrebat luni la RFI despre lentoarea cu care se strâng semnăturile pentru campania sa, liderul PMP a declarat că îşi va strânge singur semnăturile.

Indiferent dacă Diaconescu îşi va duce ameninţarea până la capăt sau nu, cert este că din tot acest episod iese în evidenţă că Traian Băsescu continuă să fie un actor activ în viaţa politică a PMP. În loc să se ocupe de problemele cu adevărat arzătoare şi care intră în atribuţiile prezidenţiale, cum ar fi politica externă a României, şeful statului pune candidaturile PMP la cale, demonstrând astfel că nu este preşedintele acestei ţări decât cu numele.

Citeşte şi: Elena Udrea, pe Facebook: Preşedintele a ales Mişcarea Populară

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ