Diaconescu s-a săturat de Udrea, candidează independent?

| 17 aug, 2014

Cristian Diaconescu PMP. Cristian Diaconescu simte cum îi fuge pământul de sub picioare, PMP fiind pe cale să îl înlocuiască, marţi, cu Elena Udrea în cursa pentru Cotroceni. Încă-prezidenţiabilul PMP anunţă că vrea să îşi ducă crucea singur, ca şi alți candidați care au fost lustruiți și mai apoi aruncați la coş de Traian Băsescu.

Cristian Diaconescu PMP. Diaconescu a declarat, vineri, că nu vrea să îi mai strângă nimeni semnături pentru candidatură, cu trimitere directă la declarația Elenei Udrea despre "supărarea" faţă de numărul mic de semnături adunate în filiere pentru Diaconescu. Diaconescu a mai afirmat, pe Facebook, că îşi va duce "candidatura până la sfârşit", indiferent dacă va beneficia sau nu de susţinerea unui partid.

Circul fără spectatori a fost provocat de declarația de început de campanie a Elenei Udrea că “România este pregătită să voteze o femeie”. “Ca președinte al PMP trebuie să-mi asum candidatura, dacă constatăm că avem dificultăți în a ajunge în turul doi”, le-a transmis Udrea susținătorilor ei din PMP. Partidul președintelui îşi va desemna oficial candidatul marţi, iar Elena Udrea este în faza de a se „lăsa rugată” să candideze.

Citește și: Epitaf pentru un pion

Elena Udrea candidat. Elena Udrea e convinsă că orice decizie va lua partidul, candidatul se va bucura de susţinerea lui Traian Băsescu, deși, miercuri, Elena Băsescu o acuza direct că interzice filialelor PMP să strângă semnături pentru Diaconescu. Udrea a profitat de prilej să îl mai plângă puțin pe necunoscutul Diaconescu: "Eu, când am deschis subiectul nerealizării target-ului de semnături, au fost colegi care au vorbit de lipsa de notorietate a candidatului".

Se pare că la PMP Diaconescu este pe făraș, iar doamna Udrea se echipează deja în blugii noi, cu paiete, pentru o nouă campanie în numele lui Traian. Săptămâna acesta, Elena Udrea nu a făcut altceva decât să îi diminueze constant șansele și-așa mici ale lui Cristian Diaconescu, prin declaraţiile ei şi cele ale suporterilor ei din partid. Dar în afara acelei mici riposte, nimeni nu s-a ridicat pentru fostul consilier prezidenţial.

Este, poate, o ocazie bună pentru Cristian Diaconescu să îşi amintească faptul că Elena Udrea a fost şefa Administraţiei Prezidenţiale, şi nu un simplu consilier, cu o slabă notorietate, pe probleme de politică externă.

Citește și: Şi dacă nu o aleg PMP-iştii pe Udrea să candideze la prezidenţiale?

Dar Cristian Diaconescu poate să ia loc lângă Klaus Iohannis, Monica Macovei, MRU, Gheorghe Falcă, Crin Antonescu şi mulţi, mulţi alţii, pe care Băsescu i-a lăudat în anumite momente, dar de care s-a dezis ulterior, manipulându-le astfel candidaturile şi parcursurile politice. Şi Diaconescu poate acum să meargă în alegeri ca independent, împotriva celei care pare că va fi – candidata lui Traian Băsescu!

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ