ELENA UDREA CANDIDAT. Papahagi: Este o insultă la adresa inteligenţei noastre

| 18 aug, 2014

ELENA UDREA CANDIDAT. Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat luni că regretă plecarea lui Cristian Diaconescu din partid, adăugând că acesta a fost doar propus nu şi votat de conducerea formaţiunii pentru a intra în cursa electorală pentru Cotroceni.

ELENA UDREA CANDIDAT. Decizia lui Cristian Diaconescu de a fi candidat independet a stârnit numeroase reacţii din partea celor care au fost fondatorii partidului PMP, printre care şi Adrian Papahagi, care a scris pe o reţea de socializare că o posibilă candidatură a Elenei Udrea la prezidenţiale "este o insultă la adresa inteligenţei electoratului nostru. Ne-am chinuit, cei care am fondat FMP si PMP, sa construim un partid altfel, alternativa la o clasa politica expirata. Aceasta incercare a esuat. 
PMP nu mai reprezinta decat vehicolul ambitiei personale a doamnei Elena Udrea."

ELENA UDREA CANDIDAT. Adrian Papahagi a afirmat acest lucru în condiţiile în care se vehiculează o posibilă candidatură a Elenei Udrea la alegerile prezidenţiale din 2014 iar excluderea lui Cristian Diaconescu din PMP a fost iminentă în condiţiile în care şefa PMP a interzis strângerea de semnături pentru candidatura acestuia.

Citeşte şi: Elena Udrea, despre DEMISIA lui Cristian Diaconescu din PMP

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ