Elena Udrea, ATACATĂ DUR de un fost coleg: Este toxică, un junk-food cancerigen

| 17 aug, 2014

Elena Udrea este atacată dur de fostul coleg de partid Adrian Papahagi. Într-o postare pe Facebook, Papahagi spune că Udrea este "un personaj toxic".

Fostul preşedinte PMP continuă cu atacurile la adresa colegei sale, pe care o califică drept "lipsită de substanţă, contestabilă, toxică, un junk-food cancerigen, şi care, prin gălăgie, harţă permanentă, salturi cu paraşuta şi alte circării, speră să atragă atenţia asupra ei."

“Pe Elena Udrea o susțin cel mai puternic Ponta și Gușă, vechii ei prieteni. Mecanismul este elementar: Udrea e larg detestată, deci mobilizează la vot electoratul lui Ponta (așa cum a trebuit să fie ascunsă în vara lui 2012 ca să nu se trezească Președintele că e suspendat). Îi permite lui Ponta să personalizeze lupta și să o reducă la înfruntarea cu “regimul Băsescu”, ceea ce îi convine de minune, fiindcă altfel ar trebui să explice proiectele pe care nu le are, realitățile care nu-i convin și scandalurile de care nu știe cum să mai scape”, a precizat Adrian Papahagi.

“Udrea e alibiul ideal al găunoșeniei lui Ponta: la fel de lipsită de substanță, la fel de contestabilă, la fel de toxică. Se vor înfrunta două produse media, pompate cu bani și consultanță străină, două junk-foods cancerigene. Prin gălăgie, invectivă, harță permanentă, salturi cu parașuta și alte circării, Ponta și Udrea speră să atragă toate reflectoarele asupra lor și să îi eclipseze pe Iohannis și Macovei”, a afirmat Adrian Papahagi.

El a ţinut să mai precizeze că „o eventuală candidatură a lui Udrea face jocurile lui Victor Ponta”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 aug, 2014
mihai n
Exista o candidata discreta, sobra, care CHIAR a facut mult pentru tara. Romania ii datoreaza mult pentru acceptarea in UE. Nimeni n-a vazut-o in ipostaze penibile - reale - in zona mondena. Are o bogata activitate stiintifica, in foarte mare parte, ei i se datoreaza punerea pe linia de plutire (deocamdata la varf ) a justitiei, incarcerarea greilor din mafia politico-sportiva. Cine ar vrea ca aceasta sa se opreasca ?!?
18 aug, 2014
dan
Corect !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ