Cristian Preda: Am fost singurul care a considerat că Elena Udrea trebuie demisă

| 19 aug, 2014

Vicepreşedintele PMP Cristian Preda a declarat marţi, după şedinţa Colegiului Naţional al partidului în care Elena Udrea a fost desemnată candidatul PMP la prezidenţiale, că el a fost singurul care a votat împotrivă şi a considerat că aceasta 'trebuie demisă'.

'Am fost singurul care am considerat că ea (n.r. - Elena Udrea) trebuie să fie demisă, ceilalţi au considerat că, dimpotrivă, trebuie să-i pună o coroniţă şi să o pună şi prezidenţiabil. Iarăşi, am fost împotriva acestei candidaturi', a susţinut Preda.

El şi-a motivat gestul prin faptul că 'este o greşeală gravă ca în termen de o săptămână să distrugi o candidatură care era deja fixată, era angajată, s-au strâns semnături'.

'În plus, s-a produs şi o nefericită ruptură între PMP şi Fundaţia Mişcarea Populară, încât acum suntem în situaţia în care Mişcarea Populară are doi candidaţi: Diaconescu şi Udrea. Nimeni nu înţelege nimic din această desfăşurare de forţe şi eu am fost, din păcate, singurul de această părere', a precizat Preda.

Pe de altă parte, Cristian Preda a spus că ar regreta foarte mult ca în urma acestei campanii electorale preşedintele Traian Băsescu 'să iasă şifonat', întrucât partidul i-a cerut sprijinul pentru Cristian Diaconescu, iar acum, acelaşi partid 'schimbă fără un motiv serios candidatul pe care îl susţine şi îl pune pe preşedinte într-o situaţie delicată'.

Totodată, Preda a spus că nu intenţionează să-şi dea demisia din partid sau din funcţia pe care o ocupă, aceea de vicepreşedinte.

CITESTE SI Este oficial: ELENA UDREA, candidatul PMP pentru preşedinţie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ