Zi importantă pentru PMP. Se va decide candidatul partidului la alegerile prezidenţiale

| 19 aug, 2014

Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară se reuneşte, marţi, la Palatul Parlamentului, pentru a decide candidatul PMP la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014.

Reuniunea are loc în contextul în care, luni, Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidenţiale, a anunţat că va intra în cursa electorală ca independent şi că nu va mai rămâne membru al PMP.

Diaconescu a explicat că a luat această decizie după ce câţiva colegi din Partidul Mişcarea Populară au iniţiat 'un proces public', având drept scop schimbarea candidatului PMP la Preşedinţie.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, la rândul său, că regretă plecarea lui Cristian Diaconescu din partid, adăugând că acesta a fost doar propus, nu şi votat de conducerea formaţiunii pentru a intra în cursa electorală pentru Cotroceni.

'Statutul partidului spune că votul pentru candidat se dă în Colegiul Naţional. Deci eram oricum obligaţi să avem acest Colegiu şi să votăm candidatul PMP pentru Preşedinţia României', a precizat ea.

Elena Udrea a mai afirmat că este pregătită să-şi asume candidatura la Preşedinţia României.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ