ALEGERI PREZIDENȚIALE. CĂLIN POPESCU TĂRICEANU despre candidatura lui la alegerile prezidențiale

| 19 aug, 2014

ALEGERI PREZIDENȚIALE. Preşedintele PLR, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat luni, la Antena 3, că se bazează pe acelaşi electorat ca şi premierul Victor Ponta, format din cei care au votat în 2012 pentru demiterea lui Traian Băsescu, dar speră că va reuşi să ajungă în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

ALEGERI PREZIDENȚIALE. 'Eu mă adresez fără niciun fel de reţinere, (...) mă adresez cu încredere tuturor celor 7,4 milioane de români care la referendumul din 2012 au votat împotriva lui Băsescu. (...) Sigur că acest lucru presupune că voi concura în mod clar pe acelaşi segment de electorat cu Victor Ponta, dar sunt 7,4 milioane de alegători cărora ne putem adresa. Eu cred că pot să sper că voi ajunge în turul doi', a spus Tăriceanu.

CITEȘTE ȘI: Crin Antonescu despre candidatura sa la alegerile prezidenţiale

 

Liderul PLR a adăugat că se bazează, în acelaşi timp, pe o susţinere din partea electoratului liberal.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis pleacă cu stângul în lupta pentru prezidenţiale. Ce a declarat că va face dacă nu câştigă


'În al doilea rând, mă adresez clar şi fără niciun fel de reţinere, din contră, cu foarte multă încredere, electoratului liberal din România, electorat liberal care s-a simţit, fără îndoială, trădat, înşelat de deciziile pe care le-au luat PNL şi Klaus Iohannis, (...) decizii pe care le-a pregătit predecesorul domniei sale, Crin Antonescu. În ceea ce mă priveşte nu cred că există vreun dubiu că aş fi altceva decât un liberal', a afirmat Călin Popescu-Tăriceanu.

 

CITEȘTE ȘI: Traian Băsescu se duce să o ungă pe ELENA UDREA PREŞEDINTE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 dec, 13:58
Sibianul ROMAN
apreciere discurs jOHANIS DE AZI
Hotii striga hotii si coruptii si sugalaii vlagii si puterii tarii" coroptia ucide" sio pe care o promo0veaza cu drag.Vai de noi cu unii ca el si unii,ca parlamentarii inerti.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ