Declaraţie surpriză a lui Tăriceanu despre PNL

| 19 aug, 2014

PNL va rămâne doar o siglă fără semnificaţie ideologică după renunţarea la identitatea liberală şi apropierea de democrat-liberali, a afirmat luni preşedintele PLR, Călin Popescu-Tăriceanu.

'Ceea ce pe mine m-a durut foarte mult este abandonarea identităţii liberale, cedarea partidului către PDL, această înfrăţire din care iese un fel de talmeş-balmeş. (...) PNL dispare pur şi simplu, rămâne o firmă, nu vreau să fac glumiţe ieftine, dar rămâne o firmă, atât, o firmă care nu mai are nicio semnificaţie. Ce valoare mai are PNL scris pe uşa sediului din Aviatorilor? Nimic. Înăuntru nu mai găseşti liberali, ideile care sunt susţinute, valorile care sunt promovate nu sunt liberale', a declarat Tăriceanu, la Antena 3.

În opinia sa, plecările din PNL vor continua din cauza abandonării ideologiei liberale, însă vor fi şi unii care vor alege să rămână, în speranţa că vor obţine anumite avantaje.

'O parte s-au trezit, o parte se vor trezi şi o parte, din interes, vor rămâne mai departe acolo, pentru că există probabil mirajul ideii că un partid mai mare le-ar putea conferi, pe viitor, poziţii pe măsura ambiţiilor lor. Sunt oameni care vor rămâne, dar care nu sunt oameni de convingere, sunt oameni mai degrabă de aparat, adică produsul aparatului de partid. Asta se întâmplă peste tot, sunt oameni care nu au decât proiecte şi ambiţii personale şi care pot să slujească la fel de bine în orice partid, indiferent de ideologie', a susţinut Tăriceanu.

CITESTE SI ALEGERI PREZIDENȚIALE. CĂLIN POPESCU TĂRICEANU despre candiudatura lui la alegerile prezidențiale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ