Victor Ponta va anunţa marţi propunerea pentru ministerul Bugetului

| 18 aug, 2014

Premierul Victor Ponta va anunţa, marţi, înaintea şedinţei de Guvern, propunerea pe care o va face pentru funcţia de ministru delegat pentru Buget.

Ulterior, premierul Victor Ponta a confirmat că îi va transmite marţi preşedintelui Traian Băsescu noua propunere pentru ocuparea funcţiei de ministru delegat pentru Buget, precizând că este nevoie de încă o discuţie, dimineaţa, înainte să înainteze nominalizarea.

"Cu siguranţă am numele, însă am nevoie mâine dimineaţă de încă o discuţie şi mâine, probabil înainte de şedinţa de guvern, voi transmite către Cotroceni propunerea care, de data aceasta, nu mai poate fi refuzată de preşedinte oricine este acea propunere", a spus Ponta la România TV.

Întrebat dacă va fi propus consilierul său economic, Cristian Socol, sau fostul deputat liberal Nicu Marcu, Ponta a răspuns că nu va fi niciunul dintre aceştia.

Premierul Victor Ponta declarase,săptămâna trecută, că noile propuneri pentru funcţiile de miniştri ai Culturii şi Bugetului vor fi făcute la sfârşitul lunii august, el adăugând că se gândeşte să-i facă "o surpriză plăcută" şefului statului, Traian Băsescu, întrucât nu mai poate refuza nominalizările.

'La sfârşitul lunii august o să discut şi cu cei de la UDMR dacă fac o nouă propunere la Cultură. De asemenea, noi (PSD, n.r.) vom face o nouă propunere la Buget până la sfârşitul lunii august. Şi, de data aceasta, din fericire, domnul Băsescu nu mai poate să refuze. Mă gândesc să-i fac o surpriză plăcută", a spus Ponta, la Constanţa.

Citeşte şi: Victor Ponta: Traian Băsescu este de partea celui care îi promite că îl va pune premier

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ