Economie. Modelul Ponta vs. Băsescu-Iohannis

| 19 aug, 2014

Victor Ponta a declarat că săptămâna viitoare va fi organizată o şedinţă extraordinară la Senat pentru a revota legea privind reducerea CAS cu 5%, lege respinsă iniţial de preşedintele Traian Băsescu.

Victor Ponta a declarat ieri, la Palatul Parlamentului, în contextul disputei privind reducerea CAS, că  în România se conturează două abordări economice total diferite: una bazată pe austeritate, promovată de Traian Băsescu şi preluată de Klaus Iohannis, iar a doua, promovată de Guvern şi care se bazează pe creştere economică şi pe creşterea nivelului de trai.

Citeşte şi: Reducere CAS 2014. Senatul a adoptat reducerea CAS la angajator. Camera Deputaţilor este decizională

Victor Ponta: „În acest moment există în România două viziuni privind modelul economic: Viziunea pe care noi, USL şi Guvernul,  o promovăm de 2,5 ani; o viziune care a dus la creştere economică, la noi locuri de muncă şi, mai ales, la transferarea sarcinii fiscale de la oameni către companii. A doua este viziunea lui Traian Băsescu, împărtăşită şi de PDL şi ACL, care spune că România se prăbuşeşte economic, că trebuie din nou austeritate”, a declarat premierul Victor Ponta la Palatul Parlamentului.

Citeşte şi: Victor Ponta propune un proiect de AMNISTIE pentru pensionarii cercetaţi în cazul dosarelor de pensie ilegale

Victor Ponta reducere CAS. Victor Ponta a mai declarat că săptămâna viitoare va fi organizată o şedinţă extraordinară la Senat pentru a revota legea privind reducerea CAS cu 5%, lege respinsă iniţial de preşedintele Traian Băsescu. De asemenea, liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu a declarat că reducerea CAS „va fi în vigoare la 1 octombrie” şi că reprezentanţii ACL au „anumite puncte de vedere care seamănă acum cu cele ale domnului Băsescu”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ