ELENA UDREA: România este pregatită să voteze o femeie. Voi avea susţinerea lui TRAIAN BĂSESCU

| 15 aug, 2014

Elena Udrea candidat. Presedintele Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a declarat joi seara la Targu-Jiu ca, in opinia sa, Romania este pregatita sa voteze o femeie la presedintie, adaugand ca va avea sustinerea presedintelui si ca se vede in turul 2 impreuna cu candidatul stangii.

Elena Udrea candidat. "Cred ca Romania este pregatita sa voteze o femeie, pentru ca eu sunt o femeie care a candidat, si de fiecare data cand am candidat am avut un numar consistent de voturi, de cele mai multe ori printre cele mai multe voturi obtinute de un candidat. Cred ca da, o femeie poate castiga intr-o competitie electorala, fie ea si pentru presedintia Romaniei. (...) Problema este sa fie un candidat bun. Eu cred ca presedintele Romaniei trebuie sa fie un om in stare sa duca mai departe tara aceasta pe drumul pe care a pornit deja, un drum care sa insemne reforme consistente (...), avem nevoie de un presedinte care sa poata sa puna intreaga clasa politica la munca in folosul acestei tari, sa poata sa sprijine guvernul in a pune in practica toate aceste politici de care avem nevoie, si cred ca este nevoie de un presedinte care sa faca Romania asa cum o dorim cu totii, o tara frumoasa, in care sa ne faca placere sa traim, de care sa fim mandri", a spus Elena Udrea.

Ea a mai afirmat ca, numarandu-se printre putinii lideri politici care i-au ramas loiali proiectului presedintelui Traian Basescu, va avea parte de sustinerea acestuia in cazul in care va candida la presedintie. "Eu cred ca fiind printre putinii lideri politici care s-au format in echipa presedintelui si care a ramas loial proiectului viziunii presedintelui despre politica, justitie, stat de drept, voi avea sustinerea presedintelui", a mentionat Elena Udrea.

Intrebata pe cine vede in turul doi al alegerilor prezidentiale in cazul in care va primi mandatul de a candida, Udrea a raspuns ca "pe mine, alaturi de candidatul stangii". "Am spus intotdeauna ca sunt mai buna decat Victor Ponta si ca il pot invinge in orice competitie electorala", a conchis Elena Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 aug, 2014
Pardalian
S-a suit scroafa-n copac
Asta iti mai lipseste, presedinta. La CAP poate la nivelul pe care-l ai.
15 aug, 2014
Andrei Talianu
AIUREA; MANINCI C...ASTANE
Majoritatea romanilor sunt oameni decenti si intregi la minte; in mod sigur nu vor vota o netoata ca tine care nu face fata la un manual de aritmetica de clasa a IV-a, adica nu poti face rationamente corecte nici la nivelul unui copil de 10 ani. Iar in ceea ce priveste nivelul intelectual care se loveste cu metroul, pun pariu ca nu esti in stare sa scrii corect in limba romana, d-apoi intr-o limba de circulatie internationala. Toanto, va veni o zi cind vei fi pedepsita pentru infractiunile comise.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ