Mircea Badea a scos de la naftalină o înregistrare cu patronul Adevărul: Burci era baby broker

| 14 aug, 2014

Mircea Badea, realizatorul Antenei 3,  a difuzat un filmuleţ în care îl prezintă pe actualul patron al ziarului Adevărul, Cristian Burci, în rol de baby broker, când negocia vânzarea unui copil din România către o familie din SUA.

“Cum poți să cumperi un copil în România. Cum găsești un intermediar? E suficient să te plimbi prin holurile hotelurilor din București și te vor găsi ei. Am filmat această întâlnire cu un intermediar (baby broker), pe nume Cristian, cu o cameră ascunsă”, spune o ziaristă CBS într-un reportaj de acum 20 de ani, prezentat de Mircea Badea la emisiunea În gura presei, scrie paginademedia.ro.

Reportajul a fost făcut la începutul anilor 90 pentru emisiunea 60 minutes, de pe CBS. Ziarista americană a documentat cum se cumpărau copiii în România anilor 90. Sub acoperirea unui cuplu de americani, cei doi oameni din echipa CBS au ajuns să negocieze direct cumpărarea unui copil de la o familie din România.

Citeşte şi:  Alianţă de ultimă oră pe piaţa media: Cosmin Guşă şi Cristian Burci îşi unesc forţele media

Cristian Burci apare ca un “intemediar”(baby-broker), cu care jurnalista a discutat în holul unui hotel. Emisiunea de pe Antena 3, cu Mircea Badea, Adrian Ursu și Mihai Gâdea, l-a avut ca subiect principal pe Cristian Burci.

Patronul Adevărul a fost numit “sponsor, servant al regimului Băsescu”, iar grupul de presă patronat de acesta a fost catalogat drept băsist.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 aug, 2014
ANTONESCU C - - -
CIORDITORII
BURCI FACE PARTE DIN CLANUL BĂSESCU ...SE VEDE DUPĂ INDELETNICIRILE PE CARE LE-A AVUT ..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ