Ciocoii vechi şi noi : Guvernul Traian Băsescu

| 13 aug, 2014

Traian Băsescu prim ministru. Gurile rele vorbesc de un tandem Klaus Iohannis preşedinte, Traian Băsescu premier. Adică încă 10 ani de chin pentru poporul român.

Traian Băsescu prim ministru. Klaus Iohannis a declarat zilele trecute că vrea să aducă 10 ani de prosperitate în România cu o echipă foarte bună, pe care o are în jur. Din păcate, planul neamţului este sortit eşecului pentru că echipa acestuia a mai fost la guvernare cu rezultate execrabile. Mai mult, gurile rele vorbesc de un tandem Iohannis preşedinte, Traian Băsescu premier. Adică încă 10 ani de chin pentru poporul român.

Neamţul Klaus Iohannis se prezintă ca marea speranţă care va aduce prosperitate în România. Acesta a spus că se bazează pe „echipa sa performantă” şi că va lupta împotriva baronilor. Ceea ce nu realizează primarul Sibiului este că această „echipă performantă” a mai fost la guvernare şi a distrus ţara, în timp ce aceşti fruntaşi ai echipei s-au îmbogăţit peste măsură. Pe scurt, Iohannis ne spune că vrea să fie noul Băsescu.

Citeşte şi: Iohannis îl vrea pe Băsescu premier?

Pentru a înţelege mai bine cele spuse de Iohannis trebuie să vedem cine sunt cei din echipa lui. Fruntaşul este Vasile Blaga, cel care a fost şef de campanie în 2004 pentru Traian Băsescu şi acum deţine acelaşi rol pentru Iohannis. Mai mult, Blaga a contribuit decisiv şi în campania din 2009 a lui Băsescu. Tot în prima linie este şi fostul ministrul al Justiţiei Cătălin Predoiu, care s-a „remarcat” în timpul guvernelor Boc prin felul exemplar în care a executat ordinele primite de la Băsescu.

Fruntaşii din PNL sunt Marian Petrache, expert în turism electoral la alegerile europarlamentare şi parţiale din 2014, şi Teodor Atanasiu, despre care se spune că ar fi chiar păpuşarul din PNL al neamţului Iohannis. Dar să nu-i uităm pe cei care nu mai sunt la fel de vizibil pe la televizoare, dar sunt foarte proaspeţi în memoria românilor din cauza răului produs acestei ţări: Adriean Videanu, Radu Berceanu, Roberta Anastase, Gheorghe Stefan (Pinalti), Sorin Blejnar, dar şi mulţi alţii. Paradoxul este că toţi aceşti pedelişti au fost înjuraţi ani de zile de către liberali, iar acum s-au aliat cu ei.

Citeşte şi: Klaus Iohannis şi Traian Băsescu nu se mai ascund. Rendez-vous în miezul zilei la reşedinţa preşedintelui

Klaus Iohannis preşedinte. Însă lovitura de graţie, pe care o pregăteşte Iohannis, este tandemul cu Traian Băsescu. Prin presă au apărut informaţii şi poze că cei doi colaborează intens. Ultima întâlnire a fost în această vară, la Vila Lac 3, acolo unde locuişte Traian. De asemenea, discursurile neamţului par a fi scrise de către Băsescu. Pe teme majore de dezbatere, Iohannis preia argumentele şi discursul Păpuşarului de la Cotroceni. Astfel, dacă Iohannis ar fi preşedinte, Băsescu ar fi premier. Ar fi un ghinion teribil pe acest popor dacă regimul băsist ar mai continua încă 10 ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 aug, 2014
ANTONESCU C - - -
BĂSIŞTII UN CLAN INRUDIT CU CLANUL BERCEA-BURCI ....
14 aug, 2014
cristian socot-consilier economic
doctori in drept............
După ieșirea de la DNA, avocatul Dan Șova a spus că nu știe dacă s-a început urmărirea penală în cazul său , dar știe că e suspect. Potrivit legilor penale, un cetățean nu poate deveni suspect într-un dosar penal dacă nu s-a început urmărirea penală împotriva sa. Prin răspunsul dat jurnaliștilor, Șova a picat testul, demonstrând că nu cunoaște prevederile noilor Coduri Penale. Șova figurează și ca profesor la Facultatea de Drept a Universității București. Dan Șova a recunoscut, după insistențele jurnaliștilor, că este suspectat de complicitate la săvârșirea a trei infracțiuni de abuz în serviciu. El a susținut că numele lui Victor Ponta nu apare în dosar.

Dan Șova este urmărit penal pentru complicitate la abuz în serviciu
13 aug, 2014
ION
Jurnalisti mai cretini decat pe acest site plin de minciuni si manipulari ,nu cred ca exista...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ