Iohannis vrea să refacă economia împreună cu cei care au distrus-o!

| 13 aug, 2014

Lista cu oamenii lui Băsescu care se îngrămădesc acum în jurul lui Iohannis continuă: Liviu Negoiţă, alintat de Traian Băsescu drept "Livache", propus în 2009 de preşedintele Băsescu pentru funcţia de premier chiar împotriva lui Klaus Iohannis.

Dorin Florea, primarul Târgu Mureșului, cel care spunea că Băsescu este legat 'placentar și ombilical' de PDL; Sorin Blejnar, anchetat de DNA pentru spălare de bani.

Klaus Iohannis a declarat, cu ocazia desemnării sale drept candidat al alianței PNL-PDL la alegerile prezidențiale, că vrea să aducă 10 ani de prosperitate în România, dar paradoxul este că avea în acel moment în jurul său tocmai acele persoane care au îngropat economia cu tăieri succesive ale veniturilor şi cu creşterea fiscalităţii.

Vorbim aici despre persoane precum Vasile Blaga, care a fost șeful de campanie al lui Traian Băsescu în 2004 și acum va îndeplini același rol pentru Iohannis; despre Sorin Frunzăverde, trecut în PNL cu misiunea clară de a deturna partidul spre Băsescu şi PPE; despre Adriean Videanu, susținut în trecut de PDL la Economie, iar acum anchetat de DNA pentru jocurile făcute în favoarea băieților deștepți din energie.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Klaus Iohannis a mințit! Iată dovada că s-a întâlnit cu Traian Băsescu după 2008, în 2011


Lista cu oamenii lui Băsescu care se îngrămădesc acum în jurul lui Iohannis continuă: Liviu Negoiţă, alintat de Traian Băsescu drept "Livache", propus în 2009 de preşedintele Băsescu pentru funcţia de premier chiar împotriva lui Klaus Iohannis; Dorin Florea, primarul Târgu Mureșului, cel care spunea că Băsescu este legat 'placentar și ombilical' de PDL; Sorin Blejnar, susținut de PDL la șefia ANAF, anchetat de DNA pentru spălare de bani; Lucian Duță – susținut de PDL la CNAS, cel care și-a bătut joc de bolnavii de cancer, anchetat de DNA pentru abuz în serviciu; etc.

Din păcate, se vede din ce în ce mai clar că echipa care l-a adus pe Băsescu la putere este acum în spatele lui Iohannis, iar în acest context ar fi absurd ca românii să creadă că aceiași oameni, cu aceleași practici, vor produce rezultate diferite.

Citeşte şi: Klaus Iohannis şi Traian Băsescu nu se mai ascund. Rendez-vous în miezul zilei la reşedinţa preşedintelui

Economia României nu poate fi reparată de oamenii care au distrus-o în perioada 2009-2012! Dacă Iohannis nu reușește să găsească oameni noi, alături de care să propună românilor un nou proiect care să asigure creștere economică și prosperitate, atunci poate cea mai bună variantă ar fi măcar să se distanțeze de Traian Băsescu și de oamenii acestuia, nu să le ceară sprijinul pentru voturi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 aug, 2014
pomanagiul
prostii fara numar
de ce ma nu publicati comentariul nu va convine nu,asta pentru mine inseamna ca intradevar suntenti niste mincinosi in solda psd,platiti pentru a dezinforma
13 aug, 2014
pomanagiul
prostii fara numar
bai numai minciuni debitati 24 de ore,aproape ca renunt sa va mai citesc,numai dezinformari,dezinformari,dezinformari altceva nimic!
13 aug, 2014
Abraham Regionalul
monica macovei-candidat
"Se dovedește, încă o dată, că, la vârf, partidul lui Ponta este o adunătură de hoți din banii românilor. Ultimul dintr-un șir nesfârșit de politicieni pesediști, care au fost învinuiți, inculpați sau dovediți infractori ajunși la închisoare, este Șova, purtătorul de cuvânt al campaniei prezidențiale a lui Ponta.

Șova este urmărit penal, fiind suspect de complicitate la abuz în serviciu într-un dosar privind contracte de consultanță juridică între cabinetul de avocatură al lui Șova și complexele energetice Turceni și Rovinari. Ponta era partener al lui Șova în acest cabinet de avocatură chiar în perioada derulării acestor contracte. Dovada este aici", a scris Monica Macovei pe Facebook.

Ce declarații a făcut Dan Șova la ieșirea de la DNA

"Selecția firmei a fost transparentă. Nu s-a pus problema unei presiuni politice. Procurorii vor să înțeleagă cum s-au încheiat aceste trei contracte pentru că exista un contract cadru. E o practică obișnuită încheierea unor astfel de dosare". El a subliniat că dosarul nu are nicio legătură cu premierul Victor Ponta: "Nu s-a pomenit numele lui Victor Ponta".

ANAF a sesizat, în 2012, DNA în privinţa senatorului PSD, Dan Şova, cu privire la scandalul Rovinari-Turceni. Cele două societăţi ar fi încheiat contracte de consultanţă de 7,7 milioane de lei cu firma de avocatură a lui Dan Şova, la intervenţia lui Victor Ponta. ANAF a făcut controale la unităţile miniere şi energetice din Gorj, ultimul finalizându-se în decembrie la SNL Oltenia. Rapoartele celor trei controale, care vizează perioada 2007-2009, au fost înaintate DNA pentru continuarea cercetărilor, inspectorii ANAF descoperind nereguli legate de cheltuirea ilegală a zeci de milioane de lei.
13 aug, 2014
cantautor
ne-ar interesa mai mult "ceva" cu Sova,asezonat cu DNA,putin complex energetic si la desert bani publici si abuz in serviciu....
hai,ca aveti.....senior partner in firma aia unde ANAF zicea ceva de 4,4 milioane lei....
ai dreptate,economia Romaniei nu poate fi reparata cu astfel de oameni
13 aug, 2014
cantautor
ptr Abraham R
multumesc..ai fost dragut,dar mai ales prompt

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ