Emoții pentru Klaus Iohannis: răzbunarea lui Crin Antonescu fierbe la foc mic

| 13 aug, 2014

Poate că vă numărați printre aceia care se întreabă cum s-a tranșat până la urmă disputa dintre Klaus Iohannis și Crin Antonescu în PNL. Ei bine, nicicum. După ce l-a adus cu mânuța lui în poziția cheie din fruntea PNL, Crin Antonescu a fost debarcat fără menajamente.

Umilit public, Crin Antonescu a mai ripostat cu câteva declarații înveninate la adresa candidaturii prezidențiale a fostului său protejat, dar fără prea mare efect sau priză la public, așa că fostul lider al PNL a făcut ce știe cel mai bine: a dispărut. Nu, n-o luați în glumă, pentru că noi estimăm că Antonescu este în plină repliere strategică, ceea ce nu poate însemna decât că, înfuriat, fostul lider căzut în dizgrație se pregătește să-i aplice și lui Iohannis ”metoda Ponta”.

S-au scris nenumărate articole despre oscilațiile comportamentale specifice lui Crin Antonescu din perioada ce a precedat marea trădare care a dus la destrămarea USL și a transformat PNL într-un simplu trofeu politic pentru Băsescu și PPE. Ca un patern ce rezultă din retrospectiva evoluției sale, reținem că de câte ori a dispărut din viața publică Antonescu, acesta a revenit la atac cu un supliment de energie ce contrasta puternic cu pierderile de viteză anterioare. În cercurile comentatorilor avizați, această sinusoidală a hachițelor fostului lider i-au atras lui Antonescu porecla de ”Ciclotimicul liberal”.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS PREŞEDINTE: Sunt sigur că voi câştiga

Nu ne vom mira defel dacă, în tradiția perilor albi care i-a scos periodic fostului său asociat Victor Ponta, Crin Antonescu se va suci din nou și revenit în plin debut al campaniei electorale îi va trânti și lui Iohannis unul din atacurile sale surpriză, atât de gustate în 2013.

Lăsând orice fel de glumă, în prezent Antonescu nu absentează întâmplător ci se prevalează de vacanţă pentru a nu comenta în nici un fel nominalizarea lui Iohannis drept candidat. Ca om, Crin Antonescu a pierdut totul şi ca orice om care nu mai are nimic de pierdut este foarte periculos. Ca politician, Antonescu este un pechinez. Nu are simțul măsurii și nu știe să piardă. Nu-l poate învinge pe Iohannis, e clar, dar îi poate face acestuia viața amară exact când va conta mai tare: în plină campanie electorală. Pericolul mare este pentru Iohannis, deci, un Antonescu întors din ţările calde odihnit și cu chef de scandal, pus pe dezvăluiri și decis să savureze gustul dulce al răzbunării.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Klaus Iohannis a mințit! Iată dovada că s-a întâlnit cu Traian Băsescu după 2008, în 2011

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ