Liviu Dragnea: Sperăm să reuşim anul acesta reducerea CAS

| 12 aug, 2014

REDUCEREA CAS. Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat marţi că Guvernul are în continuare în vedere ca reducerea cu 5 puncte procentuale a CAS să se aplice de anul acesta, chiar dacă opoziţia şi Traian Băsescu vor utiliza 'orice mijloace' pentru ca această măsură să nu se realizeze.

REDUCEREA CAS. "Noi avem în vedere în continuare reducerea CAS-ului. Să sperăm că reuşim anul acesta, pentru că este posibil ca ori ei (opoziţia-n.r), ori Băsescu, să utilizeze orice mijloace pentru a nu se realiza, doar- doar s-o mai gândi cineva să-i voteze, negândindu-se că aceasta poate să ajute foarte mult agenţii economici. Noi avem în vedere, să vedem care sunt procedurile pe care să le putem utiliza şi să ocolim eventualele piedici pe care le pot pune ei. Nu ştiu, pot ataca la Curte, orice este posibil', a afirmat Dragnea, într-o emisiune la postul public de radio.

Viceprim-ministrul a adăugat că opoziţia nu este interesată 'pe fond' de această măsură.

'Ei nu sunt interesaţi nici de scăderea CAS, nici de nescăderea CAS. Ei sunt interesaţi de un singur lucru: dacă noi promovăm reducerea CAS, ei ţipă şi spun că e o măsură negândită. Dacă nu promovăm scăderea CAS, ţipă să scădem CAS. Dacă noi spunem 'da' pe un subiect, ei trebuie să spună 'nu' (...). Nu îi luăm în seamă pentru că ei nu sunt interesaţi de fond', a spus Dragnea.

Liderii grupurilor parlamentare ale PNL şi PDL din Camera Deputaţilor, George Scutaru şi Tinel Gheorghe, au adresat luni o scrisoare deschisă celorlalţi lideri de grup din acest for legislativ prin care solicită organizarea unei sesiuni extraordinare pe 19 august pentru dezbaterea legii privind reducerea CAS.

Pe 2 iulie a.c toate grupurile parlamentare au votat proiectul de lege privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale, iar pe 23 iulie preşedintele Traian Băsescu a trimis Parlamentului legea spre reexaminare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ