KLAUS IOHANNIS, prins cu minciuna

| 12 aug, 2014

Solicitat să răspundă acuzațiilor că s-ar fi întâlnit joi, 7 august, cu Traian Băsescu la Vila Lac 3, reședința președintelui, Klaus Iohannis a negat. Imaginile de la eveniment dovedesc însă că Iohannis nu spune adevărul.

Klaus Iohannis a spus despre imaginile în cauză că sunt de la o întâlnire privată cu Duane Butcher, fostul însărcinat cu afaceri al Ambasadei SUA, întâlnire care ar fi avut loc în aceeași zonă, la Vila Dante, ceea ce este o minciună.

Declarația lui Klaus Iohannis nu este conformă cu adevărul, deoarece aleea pe care a fost pozată limuzina în care se afla este cea care duce spre Vila Lac 3, nu spre Vila Dante. Este pentru a doua oară când Iohannis este prins cu minciuna, într-un interval mai mic de 24 de ore. Prima minciună a fost cea în care a spus că nu a mai vorbit cu Traian Băsescu din 2008.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Din 2008 nu am avut nicio întrevedere cu preşedintele Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ