Klaus Iohannis răspunde la atacul lui Tăriceanu: Este un satelit al PSD

| 11 aug, 2014

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, luni, că Partidul Liberal Reformator (PLR) înfiinţat de Călin Popescu Tăriceanu este 'un fel de nou UNPR, un satelit al PSD', adăugând că nu înţelege de ce fostul lider liberal a ales această soluţie.

"Domnul Tăriceanu trebuia să rămână în PNL şi să-şi umple rolul de fost preşedinte şi coleg al nostru. A ajuns să conducă un partiduleţ care este, evident, alimentat şi întreţinut de PSD. (...) Este foarte păcat că domnul Tăriceanu a plecat din PNL. A înfiinţat un fel de nou UNPR, doar cu alt nume, un satelit al PSD, care acum vorbeşte împotriva partidului, care acum creează o structură cu care vrea să concureze PNL. Este pur şi simplu trist', a spus Iohannis la Realitatea TV.

Citeşte şi: Tăriceanu: Iohannis şi Predoiu, două marionete care joacă după cum le cântă Băsescu

Întrebat dacă nu se teme cumva ca o eventuală cooptare a PLR la guvernare de către PSD ar conduce din nou la plecarea unora din PNL, liderul liberalilor a răspuns negativ.

'Nu mă tem de aşa ceva, dar dacă s-ar întâmpla atunci am înţelege instantaneu cu toţii de ce au plecat oamenii de la noi, din opoziţie, la ei: ca să prindă iarăşi nişte funcţii (...). Dacă partiduleţul domnului Tăriceanu se duce la guvernare şi oamenii care s-au dus acolo, lângă domnul Tăriceanu, vor primi înapoi funcţiile pe care le-au pierdut, atunci vom înţelege foarte uşor cu toţii că de fapt au plecat pentru ciolan', a mai spus Klaus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ