Declaraţia DURĂ a Monicăi Macovei la adresa lui Iohannis: E UN CANDIDAT SLAB

| 11 aug, 2014

Klaus Iohannis candidat. Europarlamentarul PDL Monica Macovei, care şi-a anunţat intenţia de a candida independent la preşedinţia României, a declarat luni că preşedintele PNL, Klaus Iohannis, este un candidat slab şi fără experienţă politică, care nu a confirmat până acum într-o luptă politică majoră.

Klaus Iohannis candidat.  "Actualul preşedinte al PNL este un candidat slab, fără experienţă politică relevantă la nivel naţional sau internaţional. Astăzi a susţinut că nu vrea să fie parte a jocului politic, pentru că vrea să schimbe regulile jocului. Să nu uităm însă că este contrazis chiar de propriul CV - a fost desemnat premier, în 2009, de către PSD, PNL şi Voiculescu. Domnul Iohannis nu reprezintă cea mai bună soluţie pentru a ne asigura că Ponta va fi învins în lupta pentru Cotroceni, iar România va evolua în bine', a susţinut Macovei, conform unui comunicat de presă.

Citeşte şi: Mesajul Elenei Udrea pentru Klaus Iohannis

Aceasta consideră că Iohannis este 'rezultatul negocierilor de culise şi al unui proces de selecţie lipsit de transparenţă în interiorul celor două partide'.

'Domnul Iohannis nu îi poate mobiliza pe nehotărâţi şi pe cei dezamăgiţi de politică şi nici nu a fost confirmat în vreo luptă electorală majoră pentru dreapta. A recunoscut acest lucru astăzi, declarând că ACL nu are voie să piardă alegerile cu o echipă de mii de aleşi locali. Îi reamintesc că funcţia de preşedinte al României se obţine obţinând încrederea şi votul românilor, nu aducând oamenii cu autobuzele la urne', a adăugat Monica Macovei.

Biroul Politic Naţional comasat PNL-PDL a decis, luni, desemnarea liderului liberalilor, Klaus Iohannis, drept candidat al Alianţei Creştin Liberale la alegerile prezidenţiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ