ALEGERI PREZIDENŢIALE. Propunerea ACL pentru funcţia de prim-ministru

| 11 aug, 2014

ALGERI PREZIDENŢIALE. Presedintele PDL Vasile Blaga a anuntat luni candidatul ACL pentru functia de prim-ministru care se va alatura lui Klaus Iohannis in campania pentru prezidentiale pentru a alcatui un tandem.

ALEGERI PREZIDENŢIALE. “Asa cum am hotarat, azi v-am desemnat candidatul nostru (n.r. Klaus Iohannis) si pe Catalin Predoiu, prim-ministru desemnat al partidului nostru”, a anuntat Blaga.

El l-a asigurat pe Iohannis de toata sustinerea si mobilizarea masinariei PDL in campania pentru prezidentiale.

Citeşte şi: Monica Macovei, atacată de Cătălin Predoiu: război între doi foşti miniştri ai justiţiei

“Stiti capacitatea de mobilizare a zonei din PDL. Impreuna suntem puternici, avem jumatate din administratia acestei tari. Cred in fiecare ales al nostru, in aceasta coloana vertebrala care sunt alesii nostri, primarii, consilierii locali.

De partea cealalta, domnul Ponta nu ne arata decat ca vrea sa fuga din functia de prim-ministru ca nu stie ce sa faca. Ponta patroneaza cea mai mare evaziune fiscala din istoria post-decembrista”, a subliniat Blaga.

Citeşte şi: Alegeri prezidenţiale 2014. Traian Iohannis președinte!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ