PNL, mai slugă la Băsescu decât PDL

| 10 aug, 2014

Odinioară “Dreptate până la capăt”, astăzi, liberalii se ghidează după motto-ul “Trădare până la capăt”.

După ruperea USL, ieşirea de la guvernare, alianţa cu PDL şi practic abandonarea tuturor promisiunilor asumate în 2012, PNL preia aproape în integralitate discursul preşedintelui Traian Băsescu, semănând în acest moment cu un aliat mult mai fidel decât a fost vreodată Partidul Democrat Liberal. Reacţia liberalilor în urma condamnării lui Dan Voiculescu la închisoare reprezintă o nouă dovadă în acest sens.

Dan Voiculescu a fost condamnat vineri la zece ani de închisoare cu executare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). Sentinţa dată de judecătorii Curţii de Apel Bucureşti a fost urmată de nişte reacţii mai mult decât bizare din partea liberalilor, reprezentanţii PNL întrecându-se în ieşire publice care mai de care mai nepotrivite.

CITESTE SI Dușmănie pe candidatul ACL- cine-i mai neserios, PNL sau PDL?

De departe la acest capitol, “campioană” a fost Cristina Ancuţa Pocora, care poate nu întâmplător a fost schimbată recent din funcţia de purtător de cuvânt al Partidului Naţional Liberal, deputatul liberal fiind unul dintre cei mai dezastruoşi purtători de cuvânt din istoria PNL. În acest context, comportamentul Ancuţei Pocora nu mai miră pe nimeni, dar asta nu înseamnă că nu este de condamnat.

La scurt timp după pronunţarea sentinţei în dosarul ICA, Cristina Ancuţa Pocora jubila pe pagina personală de Facebook, titrând exuberant: “Dan Voiculescu, condamnat definitiv la 10 ani de închisoare cu executare în dosarul ICA”. Textul era însoţit de o fotografie cu un mesaj ironic în care Dan Voiculescu îi spune premierului Victor Ponta: “Graţiera mea este prioritatea ta”.

Nu ştim dacă Ancuţa Pocora a avut sau nu girul PNL, cert este că gestul domniei sale a pus propriul partid în situaţia ruşinoasă în care unul din membrii săi comentează într-o asemenea manieră decizii ale Justiţiei. Dincolo de lipsa elementară de bun-simţ cât şi de simpla decenţă, gestul deputatului PNL conduce totodată şi către nişte acuzaţii aberante, pe care cu siguranţă, nu le poate proba.

În acelaşi timp, poziţia exprimată de Cristina Ancuţa Pocora se înscrie în seria de reacţii isterice ale PNL-ului pe acest subiect, existând de altfel şi alţi reprezentanţi liberali precum Ludovic Orban, care au avut ieşiri în decor atunci când au comentat decizia de vineri a Curţii de Apel Bucureşti.

Făcându-se încă o dată de râs, PNL a arătat că încearcă din răsputeri să facă concurenţă PDL-ului atunci când vine vorba de (re)intrarea în graţiile preşedintelui Traian Băsescu.

Tag-uri: pdl, PNL, traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 aug, 2014
kiaburu
.............
pnl este cel mai de jos partid politic din romania este o adunatura de oameni nebuni
11 aug, 2014
pixel
-----------
pnl este o joaca politica pentru obtinerea puterii, nu e un partid politic. iar base isi cauta sclavi in oricine. asa ca din chestia asta are toata lumea de castigat. niste penibili toti.
11 aug, 2014
mihu
.
Dar stim ca PNL este curv* politicii romane. Ei se dau dupa cum bate vantul
11 aug, 2014
Gigel
Reactia mea...
Da' tu stii cat de bizar/nepotrivit/iesit in decor m-am bucurat eu de condamnarea lui Voiculescu? Nu stiu care m-a bucurat mai mult, depozitarea la bulau a lui Nastase sau a lui Voiculescu....
10 aug, 2014
maria
PO(CO)RA
pdl-istii sunt basisti , pnl-istii sunt NEO-BASISTII !!!. ( cei mai gretosi )

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ