Cristian Diaconescu nu vede moștenirea regimului Băsescu

| 09 aug, 2014

Împins în spate de scandalul deciziei de confiscare a clădirii Antenei3, o incredibilă lovitură la adresa presei românești, marele candidat al minusculului PMP, Cristian Diaconescu a afirmat sus și tare că nu are nimic să îi reproşeze preşedintelui, nici măcar referitor la scandalul în care este implicat fratele său, Mircea Băsescu.

'N-am nimic să îi reproşez preşedintelui, din contră, faptul că într-o situaţie personală s-a dovedit un om de stat şi consecvent în ceea ce priveşte sistemul judiciar mi se pare foarte bine', a spus Diaconescu.

Aruncat înapoi în anonimat de scandalul sabotării Antenei3, perierea președintelui de ”candidatul” Diaconescu va trece neobservată. Dar sensul toxic al ploconelilor sale, rămâne. La doi ani de la revolta electorală care a măturat regimul putred al lui Traian Băsescu, din ce în ce mai mulți nostalgici sau cointeresați își ascut creioanele, pregătiți să rescrie istoria.
Un individ ca Băsescu, un adevărat exemplu despre cum să nu fii președinte, un om lipsit de scrupule, fără moralitate, în stare să facă orice pentru a-și atinge scopurile, indiferent de numărul victimelor colaterale, în ultimă instanță un individ căruia îi pasă mai mult de scama de pe propriul rever decât de Romania, acest anti-erou al istoriei contemporane a început să fie ridicat fără jenă pe umerii susținătorilor săi, pentru a fi repus pe un piedestal necuvenit.

Anonimul Diaconescu este probabil unul din cei mai orbi cetățeni ai acestei țări, un politician nevăzător și nepăsător, care nu reușește să identifice nici măcar un caz din multitudinea de scandaluri care puse cap la cap constituie labirintul întunecosului regim Băsescu. Spre rușinea lui Diaconescu, ”catindatul” de carton al Elenei Udrea, unele din aceste scandaluri sunt atât de monumentale încât nu pot fi ignorate nici măcar de cei fără vedere. Traian Băsescu însuși reprezintă un monument rușinos al politicii naționale, de dimensiunea Taj-Mahalului, care poate fi pipăit dacă nu văzut !

Pentru asta, însă, pe lângă ochi de văzut și mâini de pipăit, mai e nevoie și de un dram de onoare, de verticalitate, adică tot ce ține mai degrabă de coloana vertebrală a acestei națiuni și nu are nicio legătură cu semnul încovoiat de întrebare care simbolizează ambițiile politice ale mascotei populare, Cristian Diaconescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 aug, 2014
Petre
C.Diaconescu
Un oportunist si un profitor santajabil.N-am crezut niciodata in cei ce isi schimba orientarea politica peste noapte.Ce fel de jurist este cel ce nu vede matrapazlacurile penale ale presedintelui,a rudelor si apropiatilor sai?
10 aug, 2014
anghel
"Pentru asta, însă, pe lângă ochi de văzut și mâini de pipăit, mai e nevoie și de un dram de onoare, de verticalitate, adică tot ce ține mai degrabă de coloana vertebrală " in prelungire din care sa te alimentazi
09 aug, 2014
gabi
Domnule Andrei Pop
Daca tot scrii articole pe un site care pretinde ca este obiectiv te rog sa fii un ziarist adevarat si sa nu mai preaslavesti un post de televiziune care de cand si-a deschis portile nu a facut altceva decat sa denatureze fiecare stire pentru a servi scopurilor marsave ale unui mafiot care se crede deasupra legii. Daca tot pretindeti ca sunteti obiectivi incepeti sa va faceti meseria, nu mai fiti slugile tuturor infractorilor din politica romaneasca. Adevarul este ca toti sunt o singura organizatie politica care are un singur scop: devalizarea bugetului statului. Ziua se injura unii pe ceilalti si noaptea se intalnesc sa puna tara la cale. Iar voi ce faceti? Aruncati pe toate mediile de informare articole care ii preaslavesc pe cei ce va platesc cel mai bine. Daca in secunda urmatoare s-ar desfinta toate televiziunile din Romania poporul asta ar avea numai de castigat.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ