Mircea Marian - exponentul ”excelenței” jurnalistice pentru Traian Băsescu

| 09 aug, 2014

Traian Băsescu l-a lăudat pe ”jurnalistul” Mircea Marian pentru întrebarea cu pactul de coabitare. Sacul și petecul s-au întâlnit în acel interviu și, aproape firesc, au constatat că se potrivesc.

Stăpânul a fost îngânat de sluga sa care, vioaie, la momentul oportun nu s-a sfiit ”să-l ajute” punându-i în gură propoziții gata rumegate. Una dintre acestea a fost și faimoasa afirmație, cu păcălirea premierului prin pactul de coabitare. Băsescu a încuviințat acea prostie sinistră, ba chiar de două ori. A doua zi, în perfecta sa lipsă de logică și principii, Băsescu s-a dezis de ce încuviințase, după care – ca expresia perfectă a morții neuronale – își mângăie pe cap, satisfăcut, sluga perfectă... Ce se poate spune despre acest Mircea Marian, M&M, cum i-am putea spune, mai nou, acestei bombonici finale pe coliva presei cândva libere? Cine este cel care a reușit performanța tristă să doboare orice record al slugărniciei de presă, trecând mult peste perierile uzuale practicate de ceilalți băsiști și executând – în locul președintelui- cele mai mizerabile atacuri declarative la adresa adversarilor politici ai lui Traian Băsescu? Cine este cel care s-a mânjit atât de tare și cu ceva atât de mirositor încât până și Băsescu a simțit nevoia, a doua zi, să se dezică de acele afirmații?

Într-un interviu pentru Radio România Cultural Mircea Marian declara că şi-a dorit în studenţie atât de mult să ajungă ziarist, încât ar fi fost în stare să se facă nu numai activist de partid, să servească partidul, dar ar fi fost în stare chiar să accepte orice compromis... mai ales că nu avea înclinaţii de disident. Sună incredibil? Incredibil de grețos, sar iată portretul gornistului băsist, în propriile sale cuvinte: „…n-aveam înclinaţii de dizident fiindcă îmi doream mult asta şi, sincer, cred c-aş fi acceptat tot felul de compromisuri. Da' repet, nu mă puneau ei pe mine!...chiar dacă m-aş fi oferit să servesc partidul şi regimul, ca să spun aşa...", a declarat Mircea Marian.

După cum a putut constata o țară întreagă, chiar dacă în studenţie n-a fost cazul, căci Mircea Marian nu a reuşit să urmeze cursurile Academiei ”Frunze” Ştefan Gheorghiu, acesta a a avut ocazia să devină activist politic la maturitate şi să execute, fără jenă, toate compromisurile de care s-a simțit cândva în stare, ba chiar mai mult, căci acesta nici nu mai poate fi considerat unul dintre ziariştii închinaţi lui Traian Băsescu. Mircea Marian este pe burtă, cu fruntea în țărână, în fața padișahului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 aug, 2014
lica
daca si asta,este apreciat se Basescu,imi dau seama cat de obisnuit este Basescu sa i se incline cineva,darrr atentie,nui departe viitorul in care vine cineva,care te va incovoia si pe tine,dar rau de tot ca sar putea sa ramai si cocosat si cracanat.
09 aug, 2014
donBazil
Despre autorul acestui articol
Murdar , foarte murdar mister Andrei Pop ,Atacul asupra altui coleg de breaslă pe motiv de opinie vă descalifică !!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ