CONDAMNARE DAN VOICULESCU. Scrisoarea Lianei Voiculescu pentru femeile din România. TE VA SURPRINDE!

| 11 aug, 2014

CONDAMNARE DAN VOICULESCU. Duminică seară, la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea, a fost prezentată o epistolă a partenerei de viață a lui Dan Voiculescu, care, astfel, se adresează tuturor femeilor din România.

CONDAMNARE DAN VOICULESCU. Liana Voiculescu se adreseaza in aceasta scrisoare "doamnelor din Romania, acelora care cu credinta si daruire va ingrijiti copiii si sotii, dumneavoastra, cele multe milioane de femei, care zi de zi creati o punte de iubire catre cei dragi si pentru ei".

 

CITEȘTE ȘI: PNL, mai slugă la Băsescu decât PDL

 

Epistola se deschide cu o trimitere la amenintarea voalata a presedintelui Traian Basescu adresata senatorului Gabriela Firea.

"Eu sunt cea care ma aflu in situatia de a nu-mi mai gasi barbatul acasa, asa cum a amenintat Basescu la TV o senatoare. Nu i s-a intamplat ei, si poate nici dumneavoastra. Dar daca credeti ca nu urmati, atunci stati linistite, dormiti fara griji. Eu nu mai pot. Mor si apoi ma trezesc in fiecare clipa, de aproape doi ani, gandindu-ma ca s-ar putea sa fie ultima petrecuta langa omul meu. E trist, foarte trist!", scrie Liana Voiculescu.

In continuare, partenera de viata a lui Dan Voiculescu isi lauda barbatul in cel mai elogios mod cu putinta si il critica virulent pe seful statului.

"Ca sa ai langa tine pe cel mai puternic barbat din tara asta e foarte mult. El e singurul care a mers pana la capat in lupta cu Basescu si a stat constant in bataia pustilor acestuia. Dar chiar si asa, avand toate fortele supreme ale statului, serviciile secrete, varfurile justitiei, Basescu a reusit cu greu sa-i suprime libertatea. Sa ai toate parghiile si abia, abia sa reusesti in razbunarea planuita! Cat de mic poate sa fie, daca si-a facut un scop din a distruge? Cat de josnic sa fii sa ai ca misiune DISTRUGEREA OAMENILOR, SUBJUGAREA LOR?", adauga Liana Voiculescu.


Limbajul devine si mai violent pe parcursul scrisorii: "Credeti-ma, in nemernicia lui de neom a uitat de DUMNEZEU. Acest neom n-are NIMIC SFANT. Va dati seama cat de gol e pe dinauntru, cat de trist"



CITEȘTE ȘI: Voiculescu a refuzat mâncarea şi apa din penitenciar. Ce solicitări a făcut mogulul în prima zi de detenţie

 

 

In final, Liana Voiculescu recurge la cateva randuri ce seamana a blestem.

"Dar Dumnezeu are grija: nelegiuirile se platesc intotdeauna. Nimeni nu pleaca Dincolo fara sa plateasca aici! Doamnele mele, marturisesc ca eu n-am sa-i fac nici un rau faptic, eu doar il rog pe DUMNEZEU sa-i dea atat cat merita, lui, familiei lui, cat si tuturor acelora care intr-un mod marsav au contribuit la condamnarea lui Dan Voiculescu si a colegilor sai", subliniaza doamna Voiculescu.

Aceasta incheie dorindu-le femeilor din Romania sa le ocroteasca Dumnezeu si le indeamna sa vegheze "la linistea iubirilor de acasa" pentru ca "SOMNUL NATIUNII NASTE MONSTRI".

Dan Voiculescu a fost condamnat, vineri, la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti (CAB) au decis si confiscarea mai multor proprietati si sume ale acestuia.

 

CITEȘTE ȘI: Victor Ciutacu, despre condamnarea lui Dan Voiculescu: Sentinţa parcă-i viol cu tâlhărie

 

Antena 3 a relatat ca suma ce ii va fi confiscata lui Voiculescu se ridica la 3,5 milioane de dolari, in vreme ce Cameliei Voiculescu ii va fi confiscata suma de trei milioane de dolari. Totodata, suma de opt milioane de dolari va fi confiscata de la cea de-a doua fiica a fondatorului Intact, Corina Voiculescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ