Câţi români au urmărit vineri condamnarea lui Voiculescu

| 11 aug, 2014

Transmisiunile Antenei 3 au ţinut românii în faţa televizoarelor, conform barometrelor de măsurare a audienţei. Astfel, maratonul de vineri 8 august, a adunat peste 1,3 milioane de români la televizor, depăşind ProTV pe acelaşi interval, potrivit Pagina de Media.

În emisiunea începută la ora 20:00 şi terminată la 01:30, toate vedetele Antenei 3 au fost scoase la înaintare de Mihai Gâdea pentru a-l apărat pe patronul trustului, Dan Voiculescu.

La nivelul ţării, peste 1,3 milioane de români au urmărit în fiecare minut emisiunea maraton cu Mihai Gâdea și invitații. Majoritatea a stat pe Antena 3 (peste 900.000), iar peste jumătate de milion se uitau la retransmisia de pe Antena 1.

Pe acelaşi interval, Pro TV a avut un milion de români pe post. În mediul urban, 900.000 de telespectatori s-au uitat, în fiecare minut, la transmisiunea Antenelor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ