ALARMĂ la Penitenciarul Rahova! Se fac percheziţii din cauza lui Dan Voiculescu

| 13 aug, 2014

La penitenciarul Rahova se fac mai multe percheziţii după ce s-a aflat că Dan Voiculescu ar fi fost filmat cu un telefon mobil.

Poliţiştii fac mai multe percheziţii pentru a găsi telefonul mobil cu care ar fi fost filmat Dan Voiculescu, după ce un deţinut a dat alarma, potrivit realitatea.net.

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat, vineri, la 10 ani de închisoare cu executare în dosarul privatizării ICA de către Curtea de Apel Bucureşti, pentru spălare de bani şi un prejudiciu de 60 milioane de euro.

În acelaşi timp, directorul ICA Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare. Alte zece persoane au primit pedepse cu executare sau cu suspendare, cuprinse între trei şi şapte ani de închisoare. Instanţa a decis şi confiscarea proprietăţilor puse sub sechestru şi aflate pe numele lui Dan Voiculescu şi a celorlalţi inculpaţi.

 

Citeşte şi: Scenariu teribil pentru Dan Voiculescu: Pedeapsa s-ar putea MĂRI

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ