Judecătoarea din dosarul ICA vrea un post la Consiliul Europei

| 14 aug, 2014

Dosarul ICA. Judecatoarea Camelia Bogdan, cea care a facut parte din completul care a judecat dosarul ICA si l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare cu executare, vrea sa participe la concurs pentru o strucutra speciala de combatare a spalarii banilor din cadrul Consiliului Europei.

Judecatoarea Camelia Bogdan. Camelia Bogdan a cerut acordul CSM pentru a intra in concursul pentru un post la Comitetul Selectat de Experti pentru Evaluarea Masurilor de Combatere a Spalarii Banilor - Moneyval.

Judecatoarea a mai cerut o data CSM aprobarea pentru o detasare in vederea participarii la aceasta selectie, pe data de 13 mai, cand a si primit-o. In 28 iulie, Camelia Bogdan a cerut un nou acord, pentru reluarea procedurii de selectie, insa Sectia de Judecatori a CSM nu a apucat sa se pronunte.

Comitetul Selectat de Experti pentru Evaluarea Masurilor de Combatere a Spalarii Banilor - Moneyval a fost infiintat in 1997 si se ocupa de implementarea unor sisteme eficiente pentru combaterea spalarii banilor si finanatarii terorismului in cadrul statelor membre ale UE.

Camelia Bogdan a fost presedintele completului care a judecat dosarul ICA si a dat cele mai grele pedepse din istoria cazurilor instrumentate de DNA. Dan Voiculescu a primit 10 ani de inchisoare pentru spalare de bani si privatizare frauduloasa a ICA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mai, 09:07
aqufaeawutc
Imagine mm harmonization prominent examiner's compressing fulfilled?
http://mewkid.net/when-is-xaxlop/ - Amoxicillin 500mg Capsules Buy Amoxicillin Online gxi.djil.obiectiv.info.oik.ij http://mewkid.net/when-is-xaxlop/
08 mai, 08:27
uscopebul
Use neutrophils self-awareness smokers' wound.
http://mewkid.net/when-is-xaxlop/ - Buy Amoxicillin Online Amoxicillin Without Prescription vfp.esye.obiectiv.info.tyw.yv http://mewkid.net/when-is-xaxlop/
14 aug, 2014
IZAURA
SĂ INCEAPĂ RĂZBUNĂRILE DACĂ TOT SUNTEM UN STAT MAFIOT CU JUSTIŢIE INDEPENDENTĂ CONDUSĂ PE ULTIMUL DRUM DE MÂRLANUL DE LA COTROCENI ...
14 aug, 2014
IZAURA
SĂ INCEAPĂ RĂZBUNĂRILE DACĂ TOT SUNTEM UN STAT MAFIOT CU JUSTIŢIE INDEPENDENTĂ CONDUSĂ PE ULTIMUL DRUM DE MÂRLANUL DE JLA COTROCENI ...
14 aug, 2014
ELENA UDREA
SĂ AIBĂ PARTE NUMAI DE DOLIU IN FAMILIE ACEASTĂ CĂŢEA CARE A JUDECAT NUMAI UN PROCES A LUI VOICULESCU LA CURTEA DE APEL ..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ