Lovitură DURĂ pentru Intact! Directorul comercial al Antenelor a plecat

| 18 mar, 20:40

Bogdan Prăjișteanu pleacă de la conducerea vânzărilor din Antena Group, după doar două luni în această poziție.

Bogdan Prăjişteanu a părăsit grupul fondat de Dan Voiculescu  în urma unor discuții avute marți seara cu conducerea Intact.

„Este vorba despre viziunea și strategia de vânzări multimedia – TV și online”, a precizat Bogdan Prăjișteanu. „A fost o diferență de viziune semnificativă: strategia multimedia pe care am propus-o necesita o perioadă importantă de timp, resurse, era o strategie pe termen mediu și lung”, a continuat el pentru Paginademedia.

„Nu are legătură cu strategia pe care am propus-o eu. Am venit la Intact pentru altceva, respectiv pentru strategia de care vorbeam și pentru implementarea ei. Discuțiile legate de încărcare sunt normale, sunt discuții de fiecare zi.”

„Deocamdată, îmi voi lua un scurt răgaz, ca să reflectez la această colaborare care s-a închiat. După aceea, aș fi interesat să concentrez pe zona de dezvoltare de site-uri de conținut și de comerț online”, a mai spus Prăjișteanu.

Bogdan Prăjișteanu, fost director al agenției de media MEC – Mediaedge a fost numit director comercial al tuturor stațiilor TV deținute de Antena Group la sfârșitul lunii ianuarie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ