Declaraţia lui Predoiu după desemnarea lui Iohannis în cursa pentru Cotroceni

| 11 aug, 2014

Conducerile PNL şi PDL au hotărât astăzi să îl desemneze candidat la alegerile prezidenţiale pe liberalul Klaus Iohannis în detrimentul democrat-liberalului Cătălin Predoiu.

Chiar dacă a pierdut bătălia internă în cursa pentru Palatul Cotroceni, fostul premier PDL, Cătălin Predoiu, a ţinut să îl felicite pe Iohannis pentru această desemnare şi a catalogat acest moment ca fiind “o zi istorică”. Mai mult, acesta a transmis că se va implica cu aceeaşi ardoare în campanie pentru alegerile prezidenţiale şi că va rămâne alături de această echipă în lupta cu premierul Victor Ponta.

“Este o zi istorica… Asa cum am mai spus nu conteaza calitatea functiei din care o faci ci calitatea cu care o faci… Sunt hotărât să contribui la victoria noastra cu aceasta echipa pe care o vedeti. Felicitari domnului Iohannis. Succes!“, a declarat Predoiu, potrivit ştiripesurse.ro

Citeşte şi: ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. KLAUS IOHANNIS, candidatul dreptei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 aug, 2014
KIqPEyFN5eA
OUNJwxT30c4E
Aptiociapren for this information is over 9000-thank you! http://kiphaupox.com [url=http://exqhvjphm.com]exqhvjphm[/url] [link=http://djbweyoxjix.com]djbweyoxjix[/link]
20 aug, 2014
cljJ1RBf0z1
ZLWNTODki
Pentru ate2ta lucru s-a terminat peternia?cen 2004, la alegeri, Johannis l-a susţinut (şi a pus tot Sibiul să-l voteze) pe căpiat. Inexplicabilă antipatie pentru un tip care-a pus umărul să ajungi preşedinte.Joc de glezne şi nervi pe2nă la alegeri. Videoclipul ar putea fi folosit een campanie :DAm şterpelit o fotografie azi, de pe-aici. Mi-a fost necesară.
19 aug, 2014
BRepTvSJk74e
yYdsmKeVis
Ecioomnes are in dire straits, but I can count on this!
18 aug, 2014
rcFR8aq7
il1EZgLM2WbZ
You can always tell an expert! Thanks for coubritnting.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ