Liviu Dragnea: Băsescu nu poate să-l "dezbrace" pe Ponta, are o viaţă ca o carte deschisă

| 11 aug, 2014

Preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, afirmă că premierul Victor Ponta are viaţa 'ca o carte deschisă', astfel că nu se va pune problema să fie 'dezbrăcat public', în campania electorală, de către şeful statului, Traian Băsescu, cu privire la 'lucruri ascunse în CV'.

"Ce a zis Băsescu? Că are de gând să dezbrace candidaţii? Eu cred că numai dacă era un anume candidat putea să-l dezbrace. Nu cred că poate să-l dezbrace pe Victor Ponta. Restul, ăia pe care îi susţine, poate să îi dezbrace sau să se dezbrace singuri. Nu ne interesează prostiile pe care le spune Traian Băsescu. Victor Ponta este persoană publică de atât de mult timp, are viaţa practic ca o carte deschisă - orice român ştie ce a făcut şi ce face Victor Ponta de dimineaţă până seara. Poate alţii să aibă probleme', a spus Dragnea, luni, după întâlnirea cu liderii de organizaţii judeţene ale PSD.

De asemenea, Liviu Dragnea a ţinut să precizeze faptul că astfel de 'ameninţări' nu ar trebui să fie lansate în spaţiul public de către un preşedinte în funcţie.

Citeşte şi: Traian Băsescu este sursa tuturor violenţelor împotriva presei din România ultimilor 10 ani

'Pe de altă parte, genul ăsta de ameninţări nu poate caracteriza un preşedinte de ţară. Nu cred că un preşedinte de ţară în funcţie încă poate să facă asemenea afirmaţii, dar ăsta e stilul lui Traian Băsescu. Poate să dezbrace pe cine doreşte el, pe cine place', a mai spus acesta.

Preşedintele Traian Băsescu a avertizat, în data de 5 august, că în campania pentru alegerile prezidenţiale îi va 'dezbrăca public' pe acei candidaţi la prima funcţie în stat care au lucruri ascunse în CV-ul lor.

Citeşte şi: Traian Băsescu continuă să saboteze activitatea Guvernului. Ce urmează înainte de campania electorală?


'Am văzut prea multe şi, în această campanie, le voi spune de toate la toţi pentru că eu nu candidez. Pe unii îi voi dezbrăca public, vă asigur, pentru că sunt candidaţi deja anunţaţi care au lucruri ascunse în CV-ul lor. Sunt lucruri pe care le tăinuiesc, pe care nu le spun. Ori cetăţenii trebuie să ştie despre orice candidat tot ce este important. Nu vorbesc de relaţia din familie, nu se bagă nimeni în familia nimănui, în relaţiile private ale nimănui, dar când ai aparţinut de anumite instituţii şi nu îţi treci în CV şi vrei să devii preşedintele României, acest lucru n-ai voie să-l faci', a spus preşedintele Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ