Tăriceanu: Iohannis şi Predoiu, două marionete care joacă după cum le cântă Băsescu

| 11 aug, 2014

Preşedintele Partidului Liberal Reformator, Călin Popescu-Tăriceanu, a comentat, luni, anunţul privind candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale, afirmând că acesta şi democrat-liberalul Cătălin Predoiu sunt două marionete ale lui Traian Băsescu.

'Tandemul înscris pentru alegerile din această toamnă, format de Iohannis şi Predoiu, nu are alt scop decât acela de a-i face jocul lui Traian Băsescu. Cei doi aşa-zişi lideri politici şi oameni de dreapta, Klaus Iohannis şi Cătălin Predoiu, sunt doar două marionete ale locatarului de la Cotroceni, care joacă după cum le cântă acesta. Klaus Iohannis nu reprezintă în această cursă electorală interesele şi dorinţele liberalilor din România, după ce a trădat, în mod continuu, tot ceea ce ţine de liberalism. Partidul Liberal Reformator este adevăratul continuator al tradiţiei şi istoriei liberale din România, o şansă ca valorile liberale autentice să existe în România', afirmă Tăriceanu, într-un comunicat de presă.

Citeşte şi: Declaraţia DURĂ a Monicăi Macovei la adresa lui Iohannis: E UN CANDIDAT SLAB

Potrivit acestuia, PNL a renunţat la istoria sa şi la statutul de reprezentant al valorilor liberale şi a preferat, 'din oportunismul liderilor săi', o asociere cu Traian Băsescu.

'Am văzut cum oamenii lui Traian Băsescu şi-au dat cu toţii mâna pentru a merge împreună la alegerile prezidenţiale din acest an, mânjind un simbol al României cum a fost PNL şi continuând trădarea românilor care în 2012 au acordat un vot masiv pentru PNL. (...) Trio-ul de aur care s-a prezentat în faţa opiniei publice ca reprezentând marele partid al dreptei, Iohannis - Predoiu - Blaga, duce mai departe politica promovată de Băsescu în cele două mandate ale sale', susţine Tăriceanu.

Citeşte şi: Mesajul Elenei Udrea pentru Klaus Iohannis

În opinia sa, candidatura lui Iohannis la preşedinţie reprezintă 'o nouă manevră'.

'Am asistat la un spectacol de prost gust oferit de nişte politicieni care nu îşi cunosc nici măcar identitatea politică. Iohannis îşi argumentează candidatura ca fiind din partea dreptei, însă dreapta pe care o reprezintă acesta este compusă din PNL, dezis de liberalism, dar care se vrea în continuare liberal chiar dacă se află sub umbrela PPE, împreună cu PDL, un partid fără identitate, ideologie sau viziune politică şi care a făcut atâta rău românilor', conchide liderul PLR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 aug, 2014
Dinu
Cine este Tariceanu?
Este cumva persoana care era denumita Tradiceanu?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ