Monica Macovei face chetă pe Facebook

| 19 aug, 2014

Europarlamentarul Monica Macovei este unul dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale ca independent. Ea a declarat că îşi doreşte schimbări în nivelul de trai din România, în Educaţie, Sănătate şi Justiţie şi că se va baza în campania electorală pe sprijinul voluntarilor şi pe micile donaţii venite din partea oamenilor care o susţin.

Lucru care se şi întâmplă. Monica Macovei apelează la prietenii virtuali de pe o reţea de socializare pentru a strânge banii necesari campaniei. Astfel că, actualul europarlamentar a făcut cunoscute trei conturi în care oamenii pot dona bani. Redăm integral mesajul Monicăi Macovei.

"Dragi prieteni, 

Ştiţi că nu am firme, nu fac afaceri cu statul şi nu am oligarhi si nici partide care să mă sprijine financiar în campanie. Am intrat în această cursă electorală pentru că doresc o Românie vie, sănătoasă, curajoasă și mândră. Contez pe sprijinul vostru, al celor care vreți o astfel de Românie. 

Dacă doriți să susțineți campania electorală, o puteți face în conturile deschise la Unicredit Tiriac Bank București, astfel:

Titular: Monica Macovei Președinte

1. Conturile sunt:

Pentru LEI, cont: RO50 BACX 0000 0000 1750 5007 
Pentru EURO, cont: RO23 BACX 0000 0000 1750 5008 
Pentru USD, cont: RO93 BACX 0000 0000 1750 5009 

2. Cod SWIFT sau BIC: BACXROBU. Banca și Adresa: UniCredit Tiriac Bank, "Millennium" Branch, Bucharest 88 Victoriei, Bucharest 1, Ro-10085.

3. Susținerea campaniei electorale se poate face prin depunere directă la ghișeu, mergând la orice filială Unicredit Tiriac Bank din țară și alegând unul din cele trei conturi bancare deschise, sau prin transfer bancar. 

Pentru a putea înregistra legal tranzacția, vă rog să menționați în formularul bancar, în câmpul de explicații, adresa (oraș, strada, nr.) și CNP/CIF dumneavoastră, cu mențiunea "suport financiar" și să trimiteți un e-mail cu aceste informații la adresa: [email protected]

4. În urma solicitărilor primite de la românii care au cetăţenie română sau şi cetăţenie română şi trăiesc în străinătate, fac următoarele precizări: dacă aveți domiciliul în străinătate, vă rog să completați în formular adresa din străinătate. Altfel, completați adresa din România.

Dacă aveți nevoie de informaţii suplimentare, vă rog să ne scrieţi.

Vă mulțumesc!

Citeşte şi: Monica Macovei se află în criză de identitate, se compară cu Nelson Mandela

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ