Protestul fanilor Antena 3 transformat în ghioagă electorală împotriva lui Victor Ponta

| 12 aug, 2014

Protest Antena 3. După ce o serie de jurnalişti ai Antena 3, cărora li s-au adăugat câteva mii de oameni, au ieşit duminică la o plimbare relaxantă în zona Palatului Cotroceni şi a Grădinii Botanice, opoziţia şi mass-media subordonată şefului statului au profitat de eveniment pentru a lansa o serie de atacuri la adresa premierului Victor Ponta.

Protest Antena 3. Având ca justificare un incident izolat, în urma căruia o jurnalistă a postului de televiziune B1 a fost agresată de un bătrân, opoziţia, în frunte cu PNL, a declanşat o întreagă ofensivă la adresa Cabinetului Ponta. Dorind să nu rateze oportunitatea furnizată de agresarea ziaristei, PNL a încercat să politizeze incidentul şi a cerut explicaţii publice premierului Victor Ponta şi ministrului Gabriel Oprea, secondat de PMP care a solicitat demiterea şefului Jandarmeriei.

Ducând la paroxism ipocrizia atacului, liberalii au pus în cârca guvernului responsabilitatea protestului. Astfel, aceştia au reclamat faptul că „plimbarea s-a transformat într-un miting de protest neautorizat şi care a blocat astfel artere de circulaţie intens traficate”.

Citeşte şi: Protest Antena 3. De ce încearcă PNL să lege protestul Antena 3 de Victor Ponta?

Aflat în mod evident într-o totală lipsă de idei şi fiind incapabil să furnizeze un proiect prezidenţial concret, Klaus Iohannis a încercat şi el să profite de incident. Astfel, liderul PNL, proaspăt nominalizat drept candidat la Preşedinţia României din partea ACL, a reluat luni atacul partidului din care face parte, afirmând că Jandarmeria trebuia să fie prezentă şi să impună ordinea publică pentru a nu exista persoane bruscate. "Aici cred că autorităţile au greşit. Indiferent dacă o manifestare e autorizată sau nu, Jandarmeria e obligată să ia măsuri să fie ordine, să nu fie oameni bruscaţi împinşi, jigniţi. Acest lucru nu s-a întâmplat. Aici cred că s-a greşit", a declarat Klaus Iohannis. În mod evident argumentaţia candidatului ACL la preşedinţie nu stă în picioare de vreme ce, aşa cum el singur recunoaşte, a fost vorba de un miting neautorizat.

De unde pleacă manipularea?

Victor Ponta şi Antena 3 au un singur lucru în comun. Faptul că nici unii nici alţii nu au nici un fel de simpatie pentru Băsescu. De la această stare de fapt şi până la o cârdăşie pe care o reclamă unii formatori de opinie ca Ion Cristoiu este cale lungă. Pe această logică, oricine are ceva împotriva lui Băsescu este ori prieten cu Ponta, ori pus de Ponta să înjure. Pe acelaşi principiu, logic infailibil al propagandei băsiste, toţi românii care au ceva împotriva lui Băsescu sunt susţinători Victor Ponta, deci Victor Ponta va câştiga prezidenţialele cu peste 94%.

Citeşte şi: DAN VOICULESCU a fost încarcerat la RAHOVA. EVENIMENTELE, pas cu pas

Dacă îi numărăm pe românii care îl înjură pe Băsescu pentru diferite motive: tăierea salariilor, impozitarea pensiilor, creşterea TVA, împrumutul de la FMI, vânzarea Flotei, terenul de la Nana şi foarte multe altele ajungem la cifre impresionante. 7,4 milioane de români i-au spus lui Băsescu să plece acasă. În faţa Palatului Cotroceni nu au fost 7,4 milioane de oameni, au fost câteva mii care s-au aflat acolo din motive cât se poate de personale. În concluzie nu există nici un fel de legătură între protestul Antena 3 şi Victor Ponta, în afară de atitudinea puternic critică faţă de Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 aug, 2014
tadeus
Si blocarea traficului cum a fost ?
Amendarea celui care s-a luat de Voiculescu cum a fost ?
Mizeriile pe care le toarna diversi psd-isti la Antena 3 cum sa le catalogam ?
Atacurile la justitie ce facem cu ele ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ