Victor Ponta: Economia României merge cu 100 km/h

| 14 aug, 2014

Premierul Victor Ponta a anunţat, joi, că datele oficiale confirmă faptul că România continuă creşterea economică şi că ţara noastră are una dintre 'cele mai solide creşteri din UE'.

"Datele oficiale confirmă vestea bună - România continuă creşterea economică! Cu +2,6% faţă de semestrul similar de anul trecut, cu +9,1% creştere industrială şi în graficul creşterii de minim +2,5% pentru acest an. Avem în continuare una din cele mai solide creşteri din UE. Este ca şi când mergeam cu maşina cu 130 km la oră şi acum mergem cu 100 km la oră - dar mergem tot înainte!', a postat prim ministrul pe contul său de Facebook.

Citeşte şi:  Economica.net: Economia României a crescut cu 2,6% în primul semestru

Ponta a adăugat că ritmul creşterii economice ar trebui susţinut cu reducerea CAS şi că s-ar putea 'face mai mult' dacă nu ar exista blocaje din partea unui 'regim care vrea doar politici de austeritate'.

'Avem mare nevoie de reducerea CAS, măcar de la 1 octombrie, pentru a nu scădea ritmul creşterii, mai ales ca în regiune sunt şi semne proaste. Mai avem spaţiu de creştere pentru toamna aceasta şi de aceea am mărit salariul minim, am introdus facilitatea pentru cei cu rate la bănci si am eliminat impozitul pe profitul reinvestit. Fără a mai fi blocaţi de un regim care vrea doar politici de austeritate, am putea face mult mai mult! De aceea alegerile din toamnă sunt atât de importante!', a mai menţionat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 aug, 2014
MISTRETUL JAPONEZ
DACĂ V-A CÂŞTIGA ALEGERILE RAHAT SĂSESC ALIAS JOHANIS VOR URMA NAŢIONALIZĂRI ..DEJA AU INCEPUT CU ANTENELE 1.2.3,.....
14 aug, 2014
CTP
PÂNĂ PREIAU BĂSIŞTII PUTEREA .... PE URMĂ TOT CU 100 KM LA ORĂ DAR IN SENS INVERS PENTRU CĂ VOR URMA TĂIERI DE SALARII DE DATA ASTA ŞI LA PRIVAT NU NUMAI LA BUGETARI !!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ